Καθαρισμός παραλίας από τoυς εργαζόμενους της ΑΒ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και συμμετέχοντας στη συνεχή προσπάθεια ενεργοποίησης της κοινωνίας για καθαρό περιβάλλον, την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009 ομάδα εργαζομένων των κεντρικών γραφείων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με την Garnier συμμετείχαν σε δενδροφύτευση αλμυρικίων και καθαρισμό παραλίας στο Λαγονήσι.

Οι περίπου 80 συμμετέχοντες, εργαζόμενοι των 2 εταιρειών, σε συνεργασία με την Plant-a-Tree, συμμετείχαν σε καθαρισμό ακτής 1.000 μέτρων, στο Λαγονήσι (περιοχή Καλύβια). Κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων προχώρησαν και σε διαλογή των απορριμμάτων ώστε να ξεχωρίσουν τα ανακυκλώσιμα υλικά (γυαλί, χαρτί, πλαστικό, μέταλλο κ.ά.). Μέσα σε λίγες ώρες συλλέχθηκαν 12 σακούλες ανακύκλωσης και 11 σακούλες σκουπιδιών. Παράλληλα, οι υπόλοιπες ομάδες εργασίας φύτεψαν 100 αλμυρίκια ενώ εγκατέστησαν και αυτόματο πότισμα. Επίσης κατασκεύασαν ξύλινους κάδους για την αποκομιδή σκουπιδιών.

H ενέργεια έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την τοπική κοινωνία και δέχτηκε τα συγχαρητήρια και την υποστήριξη του Δήμου Καλυβίων.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ