Η Electro World «παλεύει» κατά των ναρκωτικών

Το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD στους νέους της Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Μέσω της συνεργασίας της με το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης η ELECTRO WORLD λέει «όχι» στις εξαρτήσεις, εκφράζει την αντίθεσή της στην ολοένα αυξανόμενη χρήση ναρκωτικών ουσιών και στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός τη μουσική «διαμαρτυρία» που διοργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009, στις 19:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή συναυλία, που πραγματοποιείται φέτος για 5η χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος «Συνάντηση Νεανικών Μουσικών Σχημάτων». Πλήθος συγκροτημάτων όπως οι Naked Waves, Blues Riders, Dizel, Temoe, M.A.S. & Big John, Dueto, κ.α. αλλά και οι φιλαρμονικές των Δήμων Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Πολίχνης θα παρουσιάσουν τα μουσικά τους προγράμματα – φωνή διαμαρτυρίας κατά των ναρκωτικών.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και στις πλατείες των αντίστοιχων Δήμων που συμμετέχουν, όπου παράλληλα με τη μουσική «διαμαρτυρία», ομάδες νεαρών εθελοντών θα διανέμουν ενημερωτικά έντυπα για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών.

Το δικό τους «όχι» στη χρήση των ναρκωτικών θα δώσουν γνωστοί εικαστικοί, όπως οι SCH.EL, ΚΥΩΝ (ZiΩ), Sotirios, Ελένη Μωυσίδου και Βασίλης Γιώργογλου, οι οποίοι θα στήσουν τα καβαλέτα τους στην πλατεία Αριστοτέλους και θα φιλοτεχνήσουν έργα διαμαρτυρίας κατά των ναρκωτικών.

Ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Διευθυντής Marketing του Ομίλου DSGi Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, όπως τα ναρκωτικά, η ELECTRO WORLD επενδύει στον άνθρωπο και στηρίζει πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την αφύπνιση και ενημέρωση των πολιτών και ειδικότερα των νέων».

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ