Ανακοίνωση για την 5η απονομή Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009

Παρατείνεται η Υποβολή Συμμετοχών

Σχετικά με την 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΔΕΚΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ενημερώνουμε ότι:

  1. Η Υποβολή Συμμετοχών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009 με αποστολή της αίτησης συμμετοχής σε ηλεκτρονικό αρχείο καθώς και του υλικού που απαιτείται όπως αυτό ορίζεται από το Κανονισμό των Αριστείων ΕΚΕ 2009 και
  2. Η Τελετή Απονομής προγραμματίζεται για τις αρχές του 2010.

Καλούμε όλες τις εταιρείες ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, να προβάλουν το κοινωνικό τους έργο υποβάλλοντας τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση και να στηρίξουν το θεσμό των Αριστείων ΕΚΕ, προκειμένου να αναδειχθεί η σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το κόστος για κάθε συμμετοχή ανέρχεται στα 300,00 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 19%). Όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση των Αριστείων ΕΚΕ 2009 και να προβάλλουν το κοινωνικό τους έργο.

Περισσότερες πληροφορίες, στην επίσημη Ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.aristia-sde.gr.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ