Η INTERAMERICAN αναζητεί τον υπαίτιο του θανάτου υπαλλήλου της στην Οδική Βοήθεια

Βαθειά οδύνη έχει προκαλέσει στην οικογένεια της INTERAMERICAN η απώλεια του υπαλλήλου της Οδικής Βοήθειας της Εταιρείας Αθανάσιου Στεφανόπουλου, ο οποίος παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου στις 9:40 το βράδυ, στο 14,2 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (κοντά στον κόμβο Κηφισιάς), ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία.

Ταυτόχρονα, έχει προκαλέσει οργή ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο υπαίτιος του δυστυχήματος, ο οποίος δεν σταμάτησε αφήνοντας αβοήθητο το θύμα. Επισημαίνεται ότι ο υπάλληλος της Οδικής Βοήθειας της INTERAMERICAN είχε λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας -παρκάρισμα στη βοηθητική λωρίδα του δρόμου, σήμανση κ.λπ.- στην προσπάθειά του να ρυμουλκήσει όχημα που είχε βλάβη.

Η INTERAMERICAN θα υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο της Τροχαίας Αττικής, η οποία ενεργεί σχετική προανάκριση. Η Εταιρεία προτίθεται να καταβάλει αμοιβή σε όποιον δώσει αξιόπιστες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και τον οδηγό του, που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο του Αθανάσιου Στεφανόπουλου, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο του υπαιτίου είχε χρώμα μαύρο και θα πρέπει να φέρει ζημιές στη δεξιά πλευρά του. Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για το συμβάν -είτε ήταν αυτόπτης μάρτυρας είτε αντελήφθη εκ των υστέρων κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση του υπαιτίου- παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αττικής ή με την Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN στον αριθμό κλήσης 1158.

Η INTERAMERICAN αισθάνεται το χρέος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην οικογένεια του θύματος και να συμβάλει από κάθε πλευρά στη διαλεύκανση της υπόθεσης, ώστε για το γεγονός να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ