Όταν οι άλλοι κάνουν πάρτι, η ELECTRO WORLD κάνει ποδήλατο!

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), το κατάστημα ELECTRO WORLD στη Λεωφ. Συγγρού γιόρτασε τα γενέθλιά του κάνοντας ορθοπεταλιές κάτω από την Ακρόπολη!Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες, παλαιοί πρωταθλητές, εθνικοί προπονητές και πολλοί άλλοι φίλοι… Ποδήλατα πολύχρωμα, μικρά, μεγάλα, ρετρό ή υπερσύγχρονα… To Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, όλοι πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας! Ξεκινώντας πολύχρωμη ποδηλατοδρομία από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στις 16:00, τερμάτισαν στο κατάστημα ELECTRO WORLD της λεωφ. Συγγρού, όπου έλαβε χώρα φαντασμαγορικό ποδηλατοπάρτι για τα γενέθλια του καταστήματος!

Με κεντρικό μήνυμα «Πάρε το ποδήλατό σου και έλα!!!», η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD του κορυφαίου ομίλου DSGi, γιόρτασε διοργανώνοντας ανοιχτή ποδηλατοδρομία για αθλητές και πολλούς φίλους με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος και η Miss Young 2009 Κατερίνα Σκουρλή βρίσκονταν στην αρχή της πεζοδρομημένης Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου υποδέχτηκαν θερμά τους ποδηλάτες. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Νικόλαο Βαφειάδη έδωσαν την εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας και οι ποδηλάτες κατηφόρισαν τη Λεωφ. Συγγρού, έχοντας σαν «γραμμή τερματισμού»το κατάστημα ELECTRO WORLD.

Εκεί, ο χαμογελαστός Δημήτρης και η γλυκιά Κατερίνα παρουσίασαν την εκδήλωση όπου, χάρη στην αμεσότητα και το χιούμορ τους, κατά-διασκέδασαν όλοι! Και, όπως είχαν υποσχεθεί, κλήρωσαν απίθανα ipod και Sony ψηφιακές μηχανές για τους τυχερούς! Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi κ. Chris Matthews και ο marketing director του ομίλου DSGi κ. Γιώργος Καράμπελας απένειμαν διπλώματα συμμετοχής και πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στη ποδηλατοδρομία.

Όσοι παρευρέθησαν στο πάρτι δεν σταμάτησαν λεπτό να είναι ενθουσιώδεις και …ενθουσιασμένοι, αφού η συμμετοχή τους στην ποδηλατοδρομία της ELECTRO WORLD αποτελεί σπουδαίο βήμα προς την ελπίδα ότι και η Αθήνα μας σύντομα θα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενο τόπο για ποδηλατοβόλτες! Πλαισιωμένοι από γέλια και χαμόγελα, κέφι και ζωντάνια, άνθρωποι και ποδήλατα έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά εκτοξεύοντας πράσινη θετική ενέργεια σε όλη την πόλη!

Η ELECTRO WORLD γιόρτασε και φέτος με έναν τρόπο πρωτότυπο, που σαν κεντρικό άξονα έχει τη βελτίωση της ζωής όλων μας. Έτσι, έκανε και φέτος πράξη τις αξίες της για ποιότητα ζωής, καθαρό περιβάλλον, υγεία και άθληση και στήριξε έμπρακτα την υιοθέτηση του ποδήλατου στην καθημερινότητά μας και στην Αθήνα, όπως, άλλωστε, συμβαίνει ήδη στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, κ. Νικόλαος Βαφειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής, ο κ. Διονύσης Λιατσής, Γραμματέας της ΕΟΠ, ο κ. Βλαδίμηρος Πέτσας, Διευθυντής της ΕΟΠ, η κα Έλενα Κουντουρά, η γνωστή δημοσιογράφος κ. Ζέτα Θεοδωρακοπούλου κ.ά.

Ο κ. Chris Matthews, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi Ελλάδας, δήλωσε: «Στην EW πιστεύουμε ότι το ποδήλατο είναι το όχημα του μέλλοντος, γιατί ωφελεί τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον και ότι η Αθήνα πρέπει να γίνει μια φιλόξενη πρωτεύουσα για τους ποδηλάτες με ειδικούς ποδηλατόδρομους και λωρίδες που να προορίζονται αποκλειστικά για την κυκλοφορία τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Πρόεδρό της κ. Αθανάσιο Τερζή, που στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας αυτή».

Ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Marketing Director της DSGi Ελλάδας, τόνισε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που βλέπουμε τόσους νέους ανθρώπους να “αγκαλιάζουν” το ποδήλατο και να κυκλοφορούν με ορθοπεταλιές στην πόλη μας, την Αθήνα, όπως ήδη γίνεται σε τόσες άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Εύχομαι η Αθήνα να αποκτήσει ειδικές λωρίδες ή και ολόκληρους ποδηλατόδρομους, αλλά και κάθε Δήμος της Αττικής. Για φανταστείτε, ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να είναι φιλόξενο και ασφαλές για τους ποδηλάτες!».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής σημείωσε ότι: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, θέλοντας να προάγει το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και να βοηθήσει στη διάδοση του ποδηλάτου ως εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, φιλικό προς το περιβάλλον, συμμετείχε και υποστήριξε οργανωτικά την πρωτοβουλία της εταιρείας ELECTRO WORLD με την ευκαιρία του πρώτου έτους του καταστήματός της στη λεωφόρο Συγγρού. Έγινε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, αφού συμμετείχαν πολλοί εν ενεργεία ποδηλάτες και ποδηλάτισσες, παλαιοί πρωταθλητές της ποδηλασίας, οι εθνικοί προπονητές και αρκετός κόσμος – φίλοι του ποδήλατου, που -παρά το βροχερό καιρό- ήρθαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή! Εύχομαι καλή συνεργασία και σε μελλοντικές εκδηλώσεις».

Ο Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Νικόλαος Βαφειάδης είπε: «Ο δήμος της Αθήνας θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που ξεκίνησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την ELECTRO WORLD. Είναι πολύ σημαντικό οι δημότες της Αθήνας να χρησιμοποιούν το ποδήλατο όσο περισσότερο μπορούν και να κάνουν καλό στο περιβάλλον».

Η κα Έλενα Κουντουρά, πρόεδρος της οργάνωσης Europa Donna Ελλάς και πρέσβειρα καλής θελήσεως για τον κοινωνικό εθελοντισμό σημείωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που γίνονται τέτοιες πρωτοβουλίες σαν την ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε σήμερα η ELECTRO WORLD, καθώς το καθαρό περιβάλλον και η μετακίνηση χωρίς ρύπανση είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια!».

Η γνωστή δημοσιογράφος κα Ζέτα Θεοδωρακοπούλου τίμησε και εκείνη με την παρουσία της την εκδήλωση, δηλώνοντας: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας να μπορεί να αθλείται με ένα ποδήλατο και να αφήνει το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι για να πηγαίνει με το ποδήλατο όπου θέλει. Μπορεί οι δρόμοι να είναι ακατάλληλοι ή ο καιρός να είναι βροχερός, αλλά μια τέτοια προσπάθεια βελτιώνει την υγεία μας, μας κάνει πιο ευέλικτους και συμβάλλει σε ένα καθαρότερο περιβάλλον χωρίς ρύπανση».

Ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στην ποδηλατοδρομία που διοργανώνει η ELECTRO WORLD με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας εδώ, στο κέντρο της Αθήνας και ονειρεύομαι σύντομα, αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, να γίνεται κάθε μέρα, σε πολλούς δρόμους της Αθήνας και σε όλους τους δήμους της Αττικής. Για φανταστείτε… διαδρομές στην Πανεπιστημίου με ποδήλατα, στη λεωφόρο Κηφισίας με ποδήλατα, στη Μεσογείων με ποδήλατα… ακούγεται φανταστικό, αλλά θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!».

Η Miss Young 2009 Kατερίνα Σκουρλή είπε: «Εύχομαι όλοι οι νέοι & νέες της ηλικίας μου να ζήσουμε μια καινούρια εποχή που θα κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας με ποδήλατα! Τα αυτοκίνητα θα μένουν στα γκαράζ και στα parking και επιτέλους θα δούμε το γαλάζιο ουρανό της Αττικής χωρίς ρύπανση…».

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ