Η Coca-Cola μοιράζεται τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα παιδιά των «Παιδικών Χωριών SOS»

Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε η Coca-Cola, το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, στα Παιδικά Χωριά SOS, προσκαλώντας περισσότερα από ογδόντα παιδιά, όλων των ηλικιών, να μοιραστούν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η Coca-Cola έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ευτυχίας στήνοντας ένα μαγευτικό σκηνικό, με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικη μουσική, με το Λούκα Γιόρκα, να τραγουδά με τα παιδιά αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στη φετινή εκδήλωση, ξεχώρισε «το εργαστήρι της ανακύκλωσης», στη διάρκεια του οποίου, τα παιδιά δημιούργησαν πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι της Coca-Cola.

Στην εκδήλωση, κυριάρχησε η εορταστική ατμόσφαιρα, αλλά και η γεύση του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου γεύματος, που πρόσφερε η Coca-Cola, προσκαλώντας τους μικρούς και μεγάλους στο «τραπέζι της χαράς». Η εκδήλωση, έκλεισε με την πληθωρική παρουσία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Η Coca-Cola, παράλληλα με τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, προχώρησε και στην οικονομική υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας στέγη και φροντίδα, σε παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τη δική τους οικογένεια.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ