Διαγωνισμός κόμικς με θέμα «Αποστολή Νερό»

Μεγάλος διαγωνισμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola Hellas για την ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο των κόμικς, με στόχο τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων στην Ελλάδα και την ευαισθητοποίηση των νέων για το πρόβλημα της λειψυδρίας.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος υπεύθυνης διαχείρισης υδάτινων πόρων, «Αποστολή Νερό», ανακοίνωσαν την έναρξη διαγωνισμού comics για νέους δημιουργούς 22 έως 30 ετών.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των ελλήνων σχετικά τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων στη χώρα μας αλλά και η δημιουργική απεικόνιση του προβλήματος της λειψυδρίας μέσα από τα μάτια των νέων Δημιουργών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν μία ιστορία κόμικς σχετικά με το Νερό, με πληροφορίες που μπορούν να πάρουν μέσα από το διαδραστικό portal www.apostolinero.gr. Το portal περιλαμβάνει στοιχεία για όλες τις δράσεις του προγράμματος «Αποστολή Νερό» αλλά και για τις γενικότερες πρωτοβουλίες σε θέματα υδάτινων πόρων στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι τις 16 Απριλίου 2010. Η διαδικασία συμμετοχής θα γίνει μέσα από το portal www.apostolinero.gr , με online ψηφοφορία για το κοινό, ενώ ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί από κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από σημαντικά πρόσωπα του χώρου των τεχνών. Ο νικητής θα κερδίσει ένα συμβόλαιο συνεργασίας για την παραγωγή των ιστοριών comic του προγράμματος «Αποστολή Νερό», ένα Laptop macbook PRO 15" και ένα design Pad.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ