Η ΑΒ μια από τις 13 πιο καινοτόμες Ευρωπαικές επιχειρήσεις

Σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση για το Περιβάλλον απέσπασε το κατάστημα της ΑΒ στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, σύμφωνα με το θεσμοθετημένο Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης «GreenBuilding» για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.

Στόχος του συγκεκριμένου βραβείου η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας από δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σε εθελοντική βάση.

Από 100 συνολικά συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Building», η ΑΒ με το εν λόγω κατάστημα επιλέχθηκε ανάμεσα στις 13 πιο καινοτόμες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επενδύουν όσον αφορά την ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων με απώτερο στόχο μια πιο βιώσιμη Ευρώπη. Η ΑΒ έλαβε ειδική μνεία από την Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου και ειδικοί γνώστες σε θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας. Συγκεκριμένα, στο κατάστημα ΑΒ του Αγίου Δημητρίου εφαρμόστηκαν νέες τεχνολογίες στα ψυγεία, στο φωτισμό, στον κλιματισμό και στο λοιπό ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της ΑΒ, ο κ. Γιώργος Κολέφας, Μηχανολόγος Μηχανικός για θέματα Ενέργειας και Νέων Τεχνολογιών της εταιρίας, από τον υπεύθυνο του προγράμματος «Green Building» κ. Paolo Bertoldi, σε ειδική τελετή στη Φρανκφούρτη.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ