Το S/M με την καλύτερη φήμη

Για τρίτη συνεχή χρονιά (2007, 2008 και 2009) η ΑΒ αναδείχθηκε ως το super market με την καλύτερη φήμη, κερδίζοντας το «Χρυσό Μετάλλιο» στην κατηγορία της, στην ετήσια πανελλαδική έρευνα «Famous Brands», η οποία διενεργείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από την Tradelink Reputation Research & Consultancy.

Οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε 43 προϊοντικές κατηγορίες. Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης συμβάλλουν παράγοντες όπως η διαχρονικά υψηλή ποιότητα, η κοινωνική υπευθυνότητα (προσφορά θέσεων εργασίας και προστασία του περιβάλλοντος) και η θετική δημοσιότητα. Αξίες που η ΑΒ έχει έμπρακτα αποδείξει πως διαθέτει.

H απονομή έγινε την Πέμπτη 13 Μαίου στο ξενοδοχείο Sofitel όπου διενεργήθηκε και η εσωτερική συνάντηση των 400 στελεχών της ΑΒ. Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ερευνών Reputation Management Institute (RMI) Athens, κ. Μάκης Οβαδίας παρέδωσε το βραβείο στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΒ, κο Κωνσταντίνο Μαχαίρα.

«Η φήμη της μάρκας είναι κάτι πολυσύνθετο, που χρειάζεται διαχρονικά σταθερή πορεία για να ενδυναμωθεί» επισήμανε ο κ. Μαχαίρας που κάλεσε τον Εκτελεστικό Διευθυντή Ανάπτυξης, Στρατηγικής και Marketing κ. Λεωνίδα Βρεττάκο, την κα Κατερίνα Γκούμα Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας και τον κ. Ηλία Συμεωνίδη, Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού ευχαριστώντας τους για την πολυετή συμβολή τους στη σημαντική αυτή διάκριση.

 


Όλοι εμείς που δουλεύουμε στα ΑΒ… έχουμε πάθος με τη ποιότητα

Όλοι εμείς που δουλεύουμε στα ΑΒ… έχουμε πάθος με τη ποιότητα


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ