ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Συγκεντρώνει βιβλία για καλό σκοπό και εξοπλίζει τις βιβλιοθήκες των καταστημάτων κράτησης της χώρας

Όλοι έχουμε κάποια βιβλία στο σπίτι μας (ελληνικά ή ξενόγλωσσα) σε καλή κατάσταση που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής / Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να συμβάλει στον εφοδιασμό των βιβλιοθηκών των καταστημάτων κράτησης με βιβλία ελληνικά και ξενόγλωσσα.

Η δράση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ» εκφράζεται μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης του κυρίαρχου ρόλου του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού ,  γι αυτό και πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη  άπτεται των δραστηριοτήτων μας. 

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να στείλουν βιβλία στα γραφεία μας: Ζήνωνος Ελεάτου 10, Μαρούσι , 151 23 , 1ος όροφος. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@symmaxiagiatinellada.gr  ή στο +30-2130230137.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια της, ώστε να εφοδιαστούν με βιβλία όλα τα καταστήματα κράτησης. Για πληροφορίες σχετικά με τον φορέα «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.symmaxiagiatinellada.gr.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ