ΠΛΑΙΣΙΟ: Συμμετέχει ενεργά για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Έχοντας ως βασικό πεδίο κοινωνικής δράσης την τεχνολογία στην εκπαίδευση, το Πλαίσιο, ο Νο1 Retailer για το 2021, συμμετέχει ενεργά για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».


Στο Πλαίσιο, οι δικαιούχοι του voucher των 200€ μπορούν να επιλέξουν desktop, laptop ή tablet των κορυφαίων brands τεχνολογίας, στις καλύτερες τιμές. Η εξαργύρωση του voucher μπορεί να πραγματοποιηθεί online μέσω του plaisio.gr, με μια κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο ή επί τόπου σε ένα από τα 24 καταστήματα Πλαίσιο. Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξει ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει την εξαργύρωση, θα έχει δίπλα του πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αγορά έναν εξειδικευμένο συνεργάτη, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος να τον εξυπηρετήσει άμεσα και να καλύψει κάθε του απορία.


Στο Πλαίσιο, οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει και να κερδίσουν επιπλέον:

  • – Δώρο Office 365 αξίας 70€ αγοράζοντας desktop Turbo X
  • – 20% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εάν επιλέξουν HP laptop
  • – Εξουσιοδοτημένο service σε Turbo X, HP, Toshiba & Asus, αλλά και premium support για όποια συσκευή επιλέξουν σε ένα από τα πιο εξελιγμένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» απευθύνεται τόσο σε εκπαιδευτικούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, όσο και σε οικογένειες από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, με εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών που φοιτεί σε εκπαιδευτικές δομές οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Ελλάδας από τις 27 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου 2021.


Η στήριξη του Πλαίσιο στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την υποστήριξη και συμβολή της εταιρείας στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δημιουργώντας ένα ισότιμο περιβάλλον για όλους.


Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ ή να συμπληρώσουν την αίτηση εδώ για να λάβουν το voucher.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ