TÜV AUSTRIA Hellas: Η Βιοκλινική Αθηνών και η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, πιστοποιήθηκαν από την TÜV AUSTRIA Hellas σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15224

Η Βιοκλινική Αθηνών και η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, είναι οι πρώτες κλινικές που εκδόθηκε διαπιστευμένο πιστοποιητικό από την TÜV AUSTRIA Hellas για τις υπηρεσίες ασθενοφόρων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15224, όπως και το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.


Οι Υπηρεσίες Ασθενοφόρων των ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΩΝ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών οι οποίες καλύπτουν την επείγουσα φροντίδα, τα τακτικά περιστατικά, ακόμη και τον ιατρικό τουρισμό.   
«Η προσήλωση στην ποιότητα και την ασφάλεια είναι στο DNA των υπηρεσιών μας.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης και βελτίωσης της ποιότητας µε ορθολογικά πρότυπα.

Εφαρμόζουμε διαχρονικά αυτά τα πρότυπα και στις νοσηλευτικές υπηρεσίες μας, έχοντας καθημερινά έναν στόχο: την καλύτερη εξυπηρέτηση και την βέλτιστη φροντίδα. Προσεγγίζουμε ολιστικά την ανθρώπινη υγεία, επιδιώκοντας την ύψιστη δυνατή ποιότητα σε κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, χωρίς «εκπτώσεις» και υποχωρήσεις», τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Ευ. Σπανός. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ