ΤÜV AUSTRIA HELLAS: Στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Άσυλο Ανιάτων

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΑκοÜμε και ΠροσφέροÜμε», στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τουςπεριθαλπόμενους του Ιδρύματος «Άσυλο Ανιάτων».

Συγκεκριμένα, η ομάδα της TÜV AUSTRIA Hellas επισκέφθηκε το Άσυλο Ανιάτων και δίνοντας μια γλυκιά νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα πρόσφερε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και εδέσματα για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτή τη χρονιά η στήριξη ήταν διπλή καθώς όλα τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα αγοράστηκαν από το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, Εστία.

Η κ. Βάσω Κωτσάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας της TÜV AUSTRIA Hellas δήλωσε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά σταθήκαμε στο πλευρό του Άσυλου Ανιάτων και καταφέραμε για ακόμη μια χρονιά να στηρίξουμε τη λειτουργία του και το σημαντικό έργο που επιτελεί. Η TÜV AUSTRIA Hellas θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να υποστηρίζει φορείς και οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο με πραγματικό αντίκτυπο».

Η κ. Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Άσυλο Ανιάτων δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την TÜV AUSTRIA Hellas και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Ιωάννη Καλλιά για την πολύτιμη για τους περιθαλπόμενους μας προσφορά τους. Η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός και τα αληθινά αισθήματα φιλανθρωπίας στις δύσκολες και απαιτητικές εποχές που βιώνουμε ανακουφίζουν και απαλύνουν τα προβλήματα των συνανθρώπων μας με αναπηρία».

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ