TÜV AUSTRIA: Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποιεί το Metropolitan General και το Metropolitan Hospital κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 15224

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση και πιστοποίησε τα θεραπευτήρια Metropolitan Hospital και Metropolitan General με τo πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 15224. Ειδικότερα, τα δύο κορυφαία νοσοκομεία πιστοποιήθηκαν για τη διαχείριση  ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας για τον Παθολογικό τομέα, το Χειρουργικό τομέα, τον Εργαστηριακό τομέα, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Ογκολογική Μονάδα, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τα Εξωτερικά Ιατρεία.

Το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 15224 αποτελεί εξειδικευμένο πρότυπο, που αφορά στην εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας στο χώρο της Υγείας και απευθύνεται σε όλους τους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως κλινικές, νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα.

Σημειώνεται ότι, το πολλαπλασιαστικής αξίας πρότυπο ΕΛΟΤ EN 15224 με την σφραγίδα της TÜV AUSTRIA Hellas καλύπτει τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των ασθενών και τη διαχείριση των κλινικών κινδύνων, αυξάνοντας  την οργανωτική αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας.

Ο Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Ποιότητας & Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas, κα Μαρία Αγαπητού, δήλωσε: «To Metropolitan Hospital και το Metropolitan General με την επιτυχή πιστοποίησή τους με ένα απαιτητικό πρότυπο, όπως το ΕΛΟΤ ΕΝ 15224, αποδεικνύουν έμπρακτα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, συνεισφέροντας στην υγεία και ευημερία της κοινωνίας. Συγχαρητήρια στη Διοίκηση και σε όλους τους συντελεστές!». 

Πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης του Metropolitan Hospital και Metropolitan General αποτελεί «η διασφάλιση υψηλής ποιότητας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η δέσμευση αυτή αποδεικνύεται από την απόκτηση συνεχιζόμενων διεθνών πιστοποιήσεων ποιότητας όπως το κορυφαίο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 15224  από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα της TÜV AUSTRIA Hellas».

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων, τη νομοκανονιστική συμμόρφωση, τις εργαστηριακές αναλύσεις/ δοκιμές, την πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων καθώς και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για ψηφιακές εκπαιδεύσεις. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

Λίγα λόγια για το Metropolitan General & το Metropolitan Hospital (μέλη του Hellenic HealthCare Group)

Το Metropolitan General και Metropolitan Hospilal είναι μέλη του Hellenic HealthCare Group, του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Αποτελούν υπερσύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα που έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ