ΑΒ QUIZ! #TiTheleisNaEisai

Εσύ, τι θέλεις να είσαι; Πάρε μέρος σε ένα διασκεδαστικό quiz, ανακάλυψε τι τύπος είσαι και διεκδίκησε μοναδικά δώρα

Για σένα που αγαπάς την υγιεινή διατροφή και βάζεις την κινόα πάνω κι από το μουσακά.

Για σένα που μετά το φαγητό, σου “μυρίζει” πάντα ένα γλυκάκι! Ή μήπως όχι μόνο ένα;

Για σένα που “ακούς” κάθε υλικό στην μπουκιά σου και ξέρεις με τι να συνδυάσεις την τελευταία γουλιά από το λευκό ξηρό κρασί σου. Για να μην πάει χαμένη!

Για σένα που γνωρίζεις ότι κουζίνα σαν την ελληνική δεν υπάρχει. Αλλά και φαγητά σαν τα γιουβαρλάκια “πού να τα βρεις γιαβρί μου” που έλεγε κι η γιαγιά σου…

Για σένα που δεν χάνεις ευκαιρία να γυρνάς τον κόσμο – εντάξει, όχι, κυριολεκτικά, αλλά μέσα από νέες συνταγές – για να δοκιμάζεις γεύσεις από κάθε κοντινό και μακρινό σημείο της υδρογείου σφαίρας.

Αλλά και για σένα που διαβάζεις όλα τα παραπάνω και σκέφτεσαι… Τι “τύποι” είναι αυτοί ανάμεσά μας; Και “άραγε, εγώ τώρα τι τύπος είμαι”;

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, σου έχουμε την απάντηση! Και όχι μόνο την απάντηση, αλλά και πλούσια δώρα! Γιατί θέλουμε να είσαι απλά ο εαυτός σου! Γιατί εμείς είμαστε εδώ για σένα, “για ό,τι θέλεις να είσαι”. Για ό,τι “τύπος” θέλεις να είσαι!

Έως τις 23 Νοεμβρίου, λοιπόν, ένα απολαυστικό quiz σε περιμένει στο giaotitheleisnaeisai.ab.gr/quiz/. Απάντησε σε οχτώ (8) απλές ερωτήσεις και ανακάλυψε #TiTheleisNaEisai σύμφωνα με τις απαντήσεις σου.

Είσαι ο “healthy κι όποιος αντέχει”, δηλαδή, αυτός που διασκεδάζει διαβάζοντας τα διατροφικά στοιχεία πάνω σε κάθε συσκευασία; Και γι’ αυτό δεν πάει και κανείς μαζί σου για ψώνια!

Είσαι ο “έχουμε κάνα γλυκό”; Αυτός που, μεταξύ άλλων, είναι του σιροπιαστού, του κουταλιού, του ταψιού, του παγωτού, του “να σταματήσουμε και για κάνα γλυκάκι ρε παιδιά, στο δρόμο μας είναι;”!

Μήπως είσαι “γκουρμεδιάρης”; Δηλαδή, συνδυάζεις υπέροχα τη σοκολάτα με ρούμι και ξέρεις καλά ότι το μπρι δεν έχει καμία σχέση με το σκουμπρί!

Είσαι ο “να κρατάμε λίγο τις παραδόσεις”; Δηλαδή, αυτός που σταυρώνει τις πίτες προτού τις βάλει στον φούρνο και στέλνει ρουφηχτά φιλιά για να μην του κόψει το αβγολέμονο.

Ή, είσαι “σουρταφερτατζής”, που το καλύτερό σου είναι να γυρνάς τον κόσμο ή του κόσμου τα εστιατόρια και να δοκιμάζεις τα πάντα;

Μόλις ολοκληρώσεις το ΑΒ QUIZ! #TiTheleisNaEisai, θα έχεις βρει τι θέλεις να είσαι και θα μπεις σε κλήρωση για να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα. Γιατί πέντε (5) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές ΑΒ αξίας €200 και ένα δώρο, αξίας τουλάχιστον €230, απολύτως ταιριαστό με… τον τύπο τους.

Εσύ, τελικά, #TiTheleisNaEisai;

Αν έφτασες να διαβάζεις έως εδώ, σίγουρα είσαι τύπος “ΑΒ”!

ΑΒ | Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, kchalkou@ab.gr.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ