Γιορτή της Μητέρας με μια e-card από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Γιορτή της Μητέρας. Στείλτε μια ξεχωριστή ΑΓΚΑΛΙΑ στην αγαπημένη σας μητέρα με μια e-card από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στηρίξτε το έργο του Οργανισμού
 
Μπορεί φέτος να είναι διαφορετική, αλλά η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει. Μια ξεχωριστή ημέρα του χρόνου αφιερωμένη στη γυναίκα που μας χαρίζει απλόχερα το χάδι και την αγκαλιά της με αφοσίωση, φροντίδα, αγάπη, αυταπάρνηση.

Τη φετινή Ημέρα της Μητέρας, Κυριακή 10 Μαΐου, μπορεί να τη γιορτάσουμε διαφορετικά,  αξίζει να την τιμήσουμε όμως όπως της αρμόζει! με την ίδια έκφραση των συναισθημάτων και την ίδια απέραντη αγάπη για τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα της ζωής μας, τις μητέρες μας.

Μέσα στις ιδιαιτέρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τη μεγάλη αλυσίδα αγκαλιάς και μας καλεί από όπου κι αν βρισκόμαστε, να στείλουμε στις αγαπημένες μας μανούλες την «αγκαλιά» και την αγάπη που τους αξίζει με μια εντυπωσιακή ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα.

Ένας απλός αλλά υπέροχος τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα προσφέρουν οι γλυκές μητέρες στη ζωή μας και σε όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Οργανισμού.  

Μια απλή χειρονομία μεγάλης συμβολικής αξίας που θα χαρίσει χαμόγελο και χαρά στην αγαπημένη σας μητέρα και συγχρόνως θα φωτίσει τη ζωή χιλιάδων γυναικών και των παιδιών τους, που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, με την αγορά μιας ηλεκτρονικής ευχετήριας κάρτας στηρίζετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που καθημερινά καλύπτει σε όλη την Ελλάδα τις ανάγκες γυναικών που με αποθέματα ψυχής παλεύουν σκληρά για να μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους αλλά και τις παιδαγωγούς στα 11 Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά που με απαράμιλλη φροντίδα, αφοσίωση, αγάπη και χαμόγελο μεγαλώνουν τα παιδιά, προσφέροντάς τους μια στοργική, ζεστή αγκαλιά.

Επισκεφτείτε μας στο www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/giorti-tis-miteras/ και επιλέξτε την κάρτα με το μήνυμα αγάπης που σας εκφράζει και εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει η ηλεκτρονική σας αγκαλιά στη μητέρα σας που θέλετε να τιμήσετε αυτή την ιδιαίτερη μέρα.
 
Η  επιλογή σας αυτή  θα είναι ένας ακόμη λόγος για να είναι υπερήφανη η δική σας μαμά, για εσάς.
 
Γιατί η δύναμη που έχει κάθε αγορά σας να φέρει στα πρόσωπα των παιδιών και των οικογενειών τους το χαμόγελο που δικαιούνται, είναι ανυπέρβλητη.
 
Σας ευχαριστούμε!

Πληροφορίες:
eshop@hamogelo.gr
Τηλ.: 210 7647760, 210 8008450

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ