Η Columbia Telecom στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Το έργο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα η Columbia Telecom, o μεγαλύτερος ιδεατός πάροχος υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και μέλος του Ομίλου Lannet, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Ειδικότερα, η Columbia Telecom αποφάσισε να δωρίσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ένα μέρος των εσόδων της από τους λογαριασμούς των πελατών της που θα εξοφληθούν μέσα στο μήνα Δεκέμβρη. Με αυτό τον τρόπο η Columbia Telecom συνεισφέρει έμπρακτα στο πολύτιμο έργο του συλλόγου εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα.


Το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό σύλλογο που στόχο έχει να προασπίσει στην πράξη τα δικαιώματα των παιδιών και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Η ενεργός συμμετοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας του Χαμόγελου του Παιδιού από την Columbia Telecom εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρίας για την υποστήριξη ενεργειών κοινωνικής ευαισθησίας με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Columbia Telecom στο τηλ. 210 679 9000 , ή να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας http://www.columbiatelecom.gr/ καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» http://www.hamogelo.gr/.


Πηγή: Columbia Telecom.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ