Η Metropolitan Expo, είναι η πρώτη πιστοποιημένη εταιρεία του κλάδου της, με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, που έχει λάβει το επίπεδο “Principal”

Η Πιστοποίηση είναι Πρόληψη. Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός! 

Δελτίο Τύπου

Η Ανώνυμη Εταιρεία Metropolitan Expo, διαχειρίστρια του ομώνυμου εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου που βρίσκεται στους χώρους Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, είναι η πρώτη πιστοποιημένη εταιρεία του κλάδου των χώρων διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, που έχει λάβει το επίπεδο “Principal”!

Ο Γενικός Διευθυντής της ATHENS METROPOLITAN EXPO Α.Ε., κος Δ. Μαρίνος Μαρίνος, δήλωσε σχετικά: «Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με την απόκτηση της πιστοποίησης από την TÜV AUSTRIA, υιοθετώντας μια σειρά μέτρων και ενεργοποιώντας ολοκληρωμένους σχεδιασμούς δράσεων, με σκοπό την ασφαλή και επιτυχημένη φιλοξενία εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων».

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες το εφαρμόζουν και πιστοποιούνται. Η Πιστοποίηση είναι Πρόληψη. Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός! “

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ