Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην πλατεία «ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ» στο Ναύπλιο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ναυπλίου, κ. Αναγνωσταρά Παναγιώτη, και όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ναυπλίου, στα πλαίσια της δράσης «Προληπτική Ιατρική & Οδοντιατρική» θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα οδοντιατρικής και ιατρικής προληπτικής στο Ναύπλιο, μέσω της σύγχρονης κινητής ιατρικής μονάδας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το Κινητό Πολυϊατρείο για τα παιδιά, περιλαμβάνει παιδιατρικό, καρδιολογικό, ακουολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό τμήμα, ενώ μέσω, τηλεϊατρικής παρέχεται η δυνατότητα online σύνδεσης με ιατρούς. Με το καινοτόμο σύστημα e-ppokrates, υλοποιείται ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής μέσω του οποίου πραγματοποιείται σειρά εξετάσεων με ταυτόχρονη δημιουργία ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για τα παιδιά.

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται σταθμευμένος στην πλατεία «ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ»
στην πόλη του Ναυπλίου,
την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Αυγούστου
από τις 9:00 έως τη 13:00 & από τις 18:00 έως 22:00,
προκειμένου να εξετάσει προληπτικά όλα τα παιδιά της πόλης πάντα με τη συνοδεία και την συγκατάθεσή των γονέων τους. Την μονάδα θα στελεχώνουν φίλοι και εθελοντές γιατροί, Οδοντίατροι, Παιδίατροι και Οφθαλμίατροι, που θα βρίσκονται στη μονάδα από τις 9:00-13:00 μ.μ. και από τις 18:00-22:00 μ.μ., οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά όλου του κόσμου, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Επιπλέον, την μονάδα θα στελεχώνουν εργαζόμενοι και εθελοντές του συλλόγου, οι οποίοι θα ενημερώνουν για τις δράσεις του συλλόγου με προφορικό και έντυπο υλικό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει όλους τους μικρούς του φίλους για προληπτική εξέταση.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ