Στις OgilvyOne και OgilvyAction, η Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας

Συγκεκριμένα ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας δήλωσε: “Εμπνευσμένοι από την πίστη των καταναλωτών μας, καθώς η εταιρεία μας συνεχίζει σταθερά από το 2000 έως και σήμερα να είναι ο μεγαλύτερος πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό πελατών, φροντίζουμε να εκπληρώνουμε τις ανάγκες των πελατών μας μέσα από την ουσιαστική εξέλιξή μας.

Με το δεδομένο αυτό, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ πρόκειται άμεσα να επεκταθεί στην αγορά του ηλεκτρισμού, ώστε να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη όλων των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μέσω νέων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών. Με στόχο την ενεργή παρουσία μας στο παρόν αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή μας στο μέλλον, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής χτίζοντας τους πυλώνες επικοινωνίας μας μέσα από στρατηγικές συνέργειες με έμπειρους και αντάξιους συνεργάτες”, κατέληξε ο κ. Εξαρχουλάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες για θέρμανση και ζεστό νερό σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις, αποτελώντας, σε αριθμό συνδέσεων, (μετά τη ΔΕΗ) το μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας στη χώρα.

Πηγή: advertising.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ