Το χαμόγελο του παιδιού: Έναρξη του προγράμματος «Υποστήριξη στην εργασία»

Έναρξη προγράμματος για άτομα με κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Την έναρξη του προγράμματος «Υποστήριξη στην εργασία» ανακοινώνει ο Οργανισμός «Το χαμόγελο του παιδιού». Στο πλαίσιο του προγράμματος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να δηλώσουν συμμετοχή από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου του 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και τα σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος:

1. Στην ιστοσελίδα www.hamogelo.gr, την πρόσκληση του έργου μπορείτε να την βρείτε ηλεκτρονικά εδώ και την αίτηση εδώ.

2. Στο γραφείο με διεύθυνση: Δωδεκανήσου 2 – Βαρδάρης στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Πάνθεον, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 546 26.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310522967 (ημέρες και ώρες επικοινωνίας και παραλαβής αιτήσεων: Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-14:00) E-mail: thessergasia@hamogelo.gr, projects@hamogelo.gr. Αρμόδιες για την παροχή πληροφοριών: Συμεωνίδου Δήμητρα και Τσαλίκη Λυδία.

Η Πράξη με τίτλο «Υπηρεσίες στήριξης και κοινωνικής ένταξης ευάλωτων και ειδικών ομάδων πληθυσμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”» της επενδυτικής προτεραιότητας «064.9iii – Καταπολέμηση των διακρίσεων και υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης ευάλωτων και ειδικών ομάδων πληθυσμού» του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με κωδικό ΟΠΣ 5010819 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ