Το Χαμόγελο του Παιδιού: Ένα ακόμα μωρό γεννήθηκε σε Ασθενοφόρο μας!

Για τρίτη φορά, οι διασώστες του Ασθενοφόρου μας στη Λέσβο, έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι!

Δελτίο Τύπου

Για τρίτη φορά οι διασώστες του Ασθενοφόρου μας στη Λέσβο με μεγάλη χαρά και συγκίνηση έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι!

Χθες, λάβαμε επείγουσα κλήση να διακομίσουμε από το ΚΥΤ της Μόριας, μία έγκυο με πρόωρους πόνους γέννας. Σε ελάχιστα λεπτά βρεθήκαμε εκεί για να τη μεταφέρουμε στο Νοσοκομείο. Στη διαδρομή  το ασθενοφόρο μας σταμάτησε στην άκρη του δρόμου καθώς η μητέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει. Μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε στη ζωή ένας υπέροχος μικρούλης, ο οποίος είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας!

Μαμά και μωρό αγκαλιά, διακομίστηκαν με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λέσβου Βοστάνειο, πολύ καλά στην υγεία τους!

Παρά τις δυσκολίες που όλοι διανύουμε, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ένα ακόμα μωρό, ένας ακόμα άνθρωπος ήρθε στον κόσμο και πρέπει να έχει όλα όσα δικαιούται.

Όλοι εμείς στο «Χαμόγελο» υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε και για αυτό το μωρό, ότι καθημερινά κάνουμε για χιλιάδες παιδιά … θα είμαστε δίπλα του για να είναι πάντα χαμογελαστό!

Ο πανέμορφος μικρούλης, είναι το τρίτο μωρό, που είχαμε τη χαρά να φέρουμε στον κόσμο μέσα στο Ασθενοφόρο μας στη Λέσβο.

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ