Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ιουνίου – Ιουλίου από τη TÜV AUSTRIA Hellas

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για την περίοδο του Ιουνίου-Ιουλίου 2019,  τα οποία  αναμένεται να υλοποιηθούν από την TÜV AUSTRIA ACADEMY, εκπαιδευτικό φορέα της TÜV AUSTRIA HELLAS στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε όλα μας τα προγράμματα, με τις αναλυτικές περιγραφές τους, στον εκπαιδευτικό οδηγό του 2019 εδώ:  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ TUV AUSTRIA ACADEMY 2019

H υλοποίηση των παραπάνω εκπαιδεύσεων  θα γίνει στους χώρους της εταιρίας μας  στην Αθήνα και τη  Θεσσαλονίκη.


Οι ώρες διεξαγωγής είναι από 09:00 πμ έως 16:00 μμ. 

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα συνεχώς ανανεώνονται , με νέα γνωστικά αντικείμενα &  νέες ημερομηνίες υλοποίησης ,  και πιθανόν  να γίνουν και αλλαγές κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα , τη διάρκεια και αξία συμμετοχής  σε  κάθε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια πατώντας επάνω στον τίτλο τους

Ενημερώστε μας για ποια από τα παραπάνω ενδιαφέρεστε για να σας στείλουμε την  Εκπτωτική Πολιτική που εφαρμόζεται σε πελάτες της Εταιρίας μας . 

Ακόμη , σε όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχουμε εκπαιδευτικό υλικό μετά την ολοκλήρωση  σεμιναρίου, καθώς επίσης χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης  με Πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY 

Σε περίπτωση σεμιναρίων με εξετάσεις ( ΙRCA/CQI APPROVED)  παρέχετε πιστοποίηση εφόσον υπάρχει επιτυχία στις εξετάσεις.

Η εταιρία μας εφαρμόζει Ειδική Εκπτωτική & Τιμολογιακή Πολιτική , σε ήδη υπάρχοντες πελάτες μας και για μαζικές συμμετοχές από εταιρείες /οργανισμούς άνω των 3 ατόμων. Για μεγάλες ομάδες μπορεί να υλοποιηθούν ενδοεπιχερησιακές εκπαιδεύσεις .

Το κόστος συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορεί να επιδοτηθεί (για τις συμμετοχές από εταιρείες)  πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ. 

Η ηλεκτρονική υποβολή θα πρέπει να γίνει με δική σας μέριμνα τουλάχιστον πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του εκπαιδευτικού προγράμματος. 

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY, δεν αναλαμβάνει την υλοποίηση της σχετικής δήλωσης / διαδικασίας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι, τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα αναβολής, αλλαγής των εισηγητών και του τόπου διεξαγωγής, καθώς και ματαίωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ