Η Amway Hellas γιορτάζει τη 10ετή συνεργασία της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Aladdin on Ice

Τα 10 χρόνια συμμετοχής στο Χαμόγελο του Παιδιού γιόρτασε η Amway Hellas  παρακολουθώντας μαζί με 55 από τα 275 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τον Aladdin και τους φίλους του να φιγουράρουν στον πάγο, στη μοναδική παράσταση Aladdin On Ice. Η πριγκίπισσα Sharida, ο Aladdin, το Tζίνι και όλοι οι υπόλοιποι ήρωες του παραμυθιού ζωντάνεψαν πάνω στον πάγο και χάρισαν στιγμές ξεγνοιασιάς στα μικρά παιδιά του Χαμόγελου.

Η Amway Hellas βρίσκεται για δέκατη συνεχή χρονιά στο πλευρό του Οργανισμού και συμμετέχει στο έργο του, τόσο με οικονομική και υλική βοήθεια όσο και με εθελοντική εργασία. Μέσα στα 10 χρόνια της συνεργασίας με το Χαμόγελο, η Amway Hellas έχει προσφέρει συνολικά 175.000 ευρώ σε χρηματικές και προϊοντικές δωρεές. Τα προϊόντα που προσφέρονται είναι σημαντικά για τη λειτουργία του οργανισμού, όπως προϊόντα καθαριότητας για τη φροντίδα των Σπιτιών, είδη οικιακού εξοπλισμού και τρόφιμα.

Επίσης, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της Amway (ΑΒΟ) έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 1.350 ώρες εθελοντικής εργασίας στα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα Bazaar που διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  στην αίθουσα «Αττικό Μετρό» του Συντάγματος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρωτοβουλία της Amway, καθώς πέρα από την οικονομική και υλική συμμετοχή η οποία είναι άκρως απαραίτητη για τη λειτουργία του οργανισμού μας που επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία, η εταιρία και το έμψυχο δυναμικό που την εκπροσωπεί επάξια,  στέκονται δίπλα μας ως μέλη της διευρυμένης μας οικογένειας. Έτσι, στο πνεύμα που φροντίζουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά που βρίσκονται κοντά μας, δηλαδή με πρότυπο την μέση ελληνική οικογένεια, το να παρακολουθήσουν μαζί με τους φίλους μας από την AMWAY μία υπέροχη παιδική παράσταση, πρόσθεσε στην ψυχή τους ακόμη περισσότερες εικόνες απλών και όμορφων οικογενειακών στιγμών με δικούς τους ανθρώπους. Τέτοιες σχέσεις αφοσίωσης και διάρκειας είναι απαραίτητες και για τα παιδιά αλλά και για να μπορεί «το Χαμόγελο του Παιδιού» να συνεχίζει και να διευρύνει το τις δράσεις του», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, μετά το τέλος της παράστασης, δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εδώ και δέκα χρόνια σταθερά στηρίζουμε τα παιδιά του Χαμόγελου, τα παιδιά μας δηλαδή. Όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά που αποτελούν τη βάση και το μέλλον της κοινωνίας μας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι μέσα από τις ενέργειές μας και την προσφορά μας – εθελοντική, οικονομική και υλική – βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα. Δέσμευση και επιθυμία όλων των εργαζομένων και των μελών της Amway είναι να εξελίσσουμε και να αναπτύσσουμε αυτά τα προγράμματα με συνέχεια, συνέπεια και ευαισθησία απέναντι στα παιδιά».

Σχετικά με την Amway Hellas
Η Amway Hellas ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα και είναι θυγατρική εταιρεία της Amway, μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες άμεσων πωλήσεων σε όλο το κόσμο. Η επιχείρηση διαθέτει περισσότερα από 450 ποιοτικά προϊόντα, εκ των οποίων τα περισσότερα αναπτύσσονται και παράγονται στις εγκαταστάσεις της μετά από έρευνα. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια διανομείς, αγοράζουν και πωλούν προϊόντα για την υγεία, την ομορφιά, διαρκή αγαθά και προϊόντα οικιακής φροντίδας, σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ