Μια γιορτή για τους εθελοντές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε την τιμή να υποδεχτεί τους Εθελοντές του στο Ξενοδοχείο «Ledra Marriot», σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους, τους τόσο αφοσιωμένους συνοδοιπόρους του. Σκοπός της συνάντησης ήταν τόσο η γνωριμία μεταξύ των ανθρώπων που στηρίζουν τις δράσεις του Οργανισμού, όσο και η αφορμή για να τους ευχαριστήσει, αποδεικνύοντας πως χάρη και στη δική τους στήριξη και αμέριστη αγάπη, το όραμα του μικρού ιδρυτή του, του Ανδρέα, έγινε πραγματικότητα.

Εθελοντές που γνώρισαν τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πρώτα του βήματα, αλλά και Εθελοντές που εντάχθηκαν μετέπειτα στη μεγάλη αυτή οικογένεια, αντάλλαξαν τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει μέσω της πολύτιμης συνεισφοράς τους όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και εθελοντές, χάρηκαν με την ευκαιρία που τους δόθηκε να ανακαλύψουν πόσο σπουδαίοι και ανιδιοτελείς άνθρωποι στηρίζουν καθημερινά το έργο του Οργανισμού, δίνοντας μικρές μάχες για την ευημερία των παιδιών. Όπως είχε γράψει ο Ανδρέας στο Ημερολόγιο του «ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Θερμές ευχαριστίες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ξενοδοχείο "Ledra Marriot" που χάρη στην ευγενική προσφορά του, διατέθηκε μεγάλη συνεδριακή αίθουσα για την πραγματοποίηση της γιορτής.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ