1ος 24ωρος καταδυτικός μαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

Απέραντο Γαλάζιο?.Αμέτρητα Χαμόγελα!!!

Ποδόσφαιρο με βατραχοπέδιλα, παιχνίδια στην άμμο, καταδύσεις για αρχάριους απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης στον 1ο Καταδυτικό Μαραθώνιο  

Με μεγάλο ενθουσιασμό αγκάλιασαν οι συμμετέχοντες και οι λουόμενοι στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, τον 1ο Καταδυτικό Μαραθώνιο που διεξήχθη το Σάββατο 23 Ιουνίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο καταδυτικός μαραθώνιος που πρόκειται -μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε- να καθιερωθεί ως ετήσιος καλοκαιρινός θεσμός, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του HELLENIC UNDERWATER TIMES και πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική παραχώρηση της παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης, που αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για την άρτια διεξαγωγή του μαραθωνίου.

Με πρότυπο παρόμοιους μαραθωνίους που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό, εκατοντάδες αυτοδύτες καταδύονταν για 24 συνεχόμενες ώρες, καλύπτοντας μία υποβρύχια διαδρομή – έκπληξη, διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

Ταυτόχρονα, οι μικροί αλλά και μεγάλοι επισκέπτες της παραλίας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ποικίλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός και εκτός νερού (κατασκευές από άμμο, κατάδυση για αρχάριους, ποδόσφαιρο με βατραχοπέδιλα κ.α.), οι οποίες βρίσκονταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Την διοργάνωση του 1ου Καταδυτικού Μαραθωνίου υποστήριξε ενεργά το Powerade, το Νο1 Αθλητικό Ποτό της Ελλάδας, το οποίο και έδωσε δυναμικά το παρών στην πιο συναρπαστική συνάντηση του καλοκαιριού. Το POWERADE με την ειδική σύνθεσή του, βοηθά στην ταχύτερη αναπλήρωση των υγρών και αλάτων που χάνονται κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας, μεγιστοποιώντας την απόδοση του οργανισμού.

Η οργανωτική επιτροπή του μαραθωνίου, η διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης και οι χορηγοί που υποστήριξαν την εκδήλωση, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ένα από τα 8 Σπίτια Φιλοξενίας Παιδιών σε Κίνδυνο, του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου και παρέδωσαν επιταγή αξίας ευρώ 7.605.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τόσο από τις δραστηριότητες του μαραθωνίου, αλλά κυρίως από την παραχώρηση μέρους των εσόδων από το εισιτήριο της εισόδου στην παραλία, πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση των έργων του Συλλόγου που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ κύριος Πολυχρόνης Γριβέας, τόνισε: «Η διοίκηση της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ με μεγάλη ευχαρίστηση συμμετείχε και υποστήριξε τη διεξαγωγή του 1ου Καταδυτικού Μαραθωνίου, αγκαλιάζοντας με ευαισθησία τον φιλανθρωπικό του σκοπό για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου που επέλεξαν την παραλία του Αστέρα ώστε να πραγματοποιηθεί το σημαντικό αυτό γεγονός φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς επίσης και το προσωπικό της παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης για τον ζήλο και την εργατικότητα που έδειξαν τόσο κατά την προετοιμασία όσο και στη διάρκεια διεξαγωγής του 1ου Καταδυτικού Μαραθωνίου».

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Hellenic Underwater Times: κος Ειρηναίος Νάζος (6946 452175)
Το Χαμόγελο του Παιδιού:  κα Χρύσα Αργυρού (6936 523040)


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ