25 χρόνια TÜV AUSTRIA HELLAS – Γιατί η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός!

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των Τεχνικών Ελέγχων και της  Πιστοποίησης στη χώρα μας, γιόρτασε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος), τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην Ελλάδα. Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας αλλά και των συνεργατών και φίλων της εταιρείας, μέσα από μια πρωτότυπη βιωματική εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, παρουσιάστηκε η πορεία της εταιρείας από την ίδρυσή της στην Ελλάδα έως και σήμερα, ενώ αναπτύχθηκαν οι στόχοι για την επόμενη μέρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από την Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα Ms. Hermine Poppeller καθώς και με μια εμπνευσμένη παρουσίαση, πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης, του Dr. Stefan Haas CEO του TÜV AUSTRIA GROUP, ο οποίος συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης που έκανε το TÜV AUSTRIA GROUP και των δυσκολιών αλλά και επιτυχιών που είχε αυτή η πορεία. 

Ακολούθησε η ομιλία του Παναγιώτη Πασχαλάκη, Προέδρου τoυ μη Κυβερνητικού Οργανισμού Safe Water Sports, ο οποίος μέσα από την προσωπική του αφήγηση ανέδειξε τη σημασία της πιστοποίησης προτύπων ασφάλειας και ποιότητας στους τομείς της ζωής μας και στα θαλάσσια σπορ. 

Στη συνέχεια έλαβε χώρα μια διαφορετική «συνέντευξη» με διαδραστικό χαρακτήρα. Ο CEO της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Καλλιάς μέσα από μια on stage συνέντευξη στο Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα, ξεδίπλωσε το νήμα της ιστορίας, παρουσιάζοντας τους σημαντικότερους σταθμούς της TÜV AUSTRIA HELLAS στην πορεία της προς την κορυφή. 

Στη συνέχεια ο CEO της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Καλλιάς, μίλησε, χρησιμοποιώντας μια προσωπική ιστορία από την επαγγελματική του πορεία στην εταιρεία, και περιέγραψε τις προκλήσεις και το στοίχημα για την επόμενη μέρα. Μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιάς υπογράμμισε: «Είμαστε ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και έχουμε όλα τα στοιχεία εκείνα καθώς και το μεγαλύτερο κεφάλαιο που είναι οι άνθρωποί μας, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα με ορμή, δύναμη και επιτυχίες. Υποσχόμαστε να σας εκπλήξουμε θετικά τα επόμενα χρόνια».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τη βράβευση των κ.κ. Θεόδωρου Καπαρού, Stefan Haas και Ιωάννη Καλλιά για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και του Group.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με μακρά διαδρομή 25 χρόνων της εταιρείας και τεχνογνωσία στην πιστοποίηση και στον τεχνικό έλεγχο, βάζει τα θεμέλια για την επόμενη μέρα συνεχίζοντας να οδηγεί τις εξελίξεις του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της χώρας μας στους τομείς της ποιότητας, της τεχνικής ασφάλειας, της αειφορίας και του περιβάλλοντος, παράγοντας αξία για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, για τους πολίτες, για την κοινωνία στο σύνολό της. 

Γιατί η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός 

Λίγα Λόγια για την TÜV AUSTRIA HELLAS
H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγρο-διατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α.  Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου,  το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ. Εκτός της Ελλάδας, διαθέτει σήμερα παρουσία με θυγατρικές εταιρείες ή αντιπροσώπους σε 8 χώρες στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ