1ος Διεθνής Διαγωνισμός Πολυμέσων «Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμος Τρόπος Ζωής»

Στα πλαίσια του προγράμματος «CooL – Change of our Life» με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων στη Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία και την Ε.Ε. γενικότερα, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, την κλιματική αλλαγή και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε σχέση με τον τρόπο ζωής τους διοργανώνεται ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός Πολυμέσων «Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμος Τρόπος Ζωής».

  • Ποια είναι τα οράματά σου για το μέλλον, την καθημερινότητά μας και τον τρόπο ζωής μας όταν αναλογίζεσαι τις συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής;
  • Ποια θα είναι η εικόνα της κοινωνία μας το 2030;

Νέοι έως 30 ετών, καλούνται να υποβάλουν τη συμμετοχή τους σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Photo story
    Μια εμπνευσμένη προοπτική του θέματος αποτυπωμένη σε έξι (μέγιστος αριθμός) φωτογραφίες υποτιτλισμένη με λεζάντες ή συνοδευόμενη από κείμενο με ανώτατο όριο τους 150 χαρακτήρες.
  • Internet Film
    Οι καθημερινές συνήθειες, οι αλλαγές του τρόπου ζωής και του κλίματος μπορούν να πάρουν μορφή με δικά σας video (μέγιστη διάρκεια 5 λεπτά – αποδεκτά στον διαγωνισμό γίνονται κάθε είδους formats: ταινία μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, ενημέρωσης / ψυχαγωγίας, βίντεο spot, κ.λπ.).

Τα βραβεία ανά κατηγορία για το διεθνή διαγωνισμό είναι:

  • 1ο – Υποτροφία για το International Summer University (συμπεριλαμβανομένης διαμονής στη Χιλή ή τη Γερμανία)
  • 2ο – 200 ευρώ
  • 3ο – 100 ευρώ

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 25 Ιανουαρίου 2010!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επιστεφτείτε την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού: www.klimaclima.com  / www.klimaclima.org ή επικοινωνήστε με τον συνδιοργανωτή του Διαγωνισμού στην Ελλάδα: ΜΚΟ ANCE (Μιαούλη 15Α, 105 54 ΑΘΗΝΑ). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 821 5343 / 044 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekesidou@ance-hellas.org.

Το έργο συχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, Δράση 4.5).

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ