Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς, εργαζόμενοι στη Bacardi Hellas, Citi και Novartis κοντά στα παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ

Με αφορμή την «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς» εργαζόμενοι εταιρειών προσέφεραν στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και Θεσσαλονίκης εθελοντική εργασία, στηρίζοντας το έργο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με πολλούς τρόπους. Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές που συμβάλλουν, συνδράμουν και στηρίζουν το έργο μας και τα ΒΗΜΑΤΑ Ζωής των παιδιών με αναπηρία.

Στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι της Bacardi Hellas στις 30 Μαΐου 2012, βοήθησαν τα παιδιά της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης στην χειροτεχνία κοσμημάτων, και οι εργαζόμενοι της Citibank  στις 6, 7, 12 και 14 Ιουνίου συμμετείχαν στις τάξεις τραγουδώντας, παίζοντας και διαβάζοντας παραμύθια στα παιδιά και βοήθησαν στη  χειροτεχνία και ζωγραφική των σκηνικών της γιορτής τους.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαΐου 2012, οι εργαζόμενοι της Novartis και Alcon, έβαψαν τα κάγκελα της περίφραξης, βοήθησαν σε εκκαθάριση αποθηκών και στις 31 Μαΐου 2012 οι εργαζόμενοι της Bacardi Hellas συνόδεψαν στην εκδρομή τους τα παιδιά του ΤΕΚΑΝ.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ