Η Celestyal Cruises σας ταξιδεύει με εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα της Ελλάδας

Η Celestyal Cruises  σας ταξιδεύει με τα πιο εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου, προωθώντας έτσι ακόμα περισσότερο την εγχώρια παραγωγή, αποδεικνύοντας τη βαρύτητα στην ενίσχυση της, και προσφέροντας παράλληλα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας της ελληνικής γης.

Η Celestyal Cruises επενδύει στην ελληνικότητα των προϊόντων και στη διαχρονική αξία τους, ιστορικά και διατροφικά.

Ενισχύει την ελληνική οικονομία και κάνει τον κάθε ταξιδιώτη, επισκέπτη, με τη σειρά του ambassador της ελληνικής κουζίνας και προϊόντων καλώντας τον μέσα από αυτό το πρωτότυπο ταξίδι και γευστική εμπειρία να «ανακαλύψει» τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και να τα ενισχύσει στην προσπάθεια τους να πρωταγωνιστήσουν και να εδραιωθούν στη διεθνή αγορά.

Η Celestyal Cruises αναλαμβάνει να μυήσει τους επιβάτες της στην ελληνική οινογαστρονομία, ξεκινώντας με μαθήματα οινογνωσίας (12 Σεπτεμβρίου και 10 Οκτωβρίου) στις κρουαζιέρες “Εικόνες του Αιγαίου” με το Celestyal Olympia, με προορισμούς Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη. Tο Κτήμα Μερκούρη θα αναλάβει την περιήγηση των επιβατών στα “άδυτα» του καλού κρασιού με προτάσεις που φέρουν την ποιοτική και γνωστή υπογραφή του. Παράλληλα, όμως, οι 7ήμερες κρουαζιέρες του Celestyal Crystal το Σεπτέμβριο, με προορισμούς Κωνσταντινούπολη, Κουσάντασι, Σαντορίνη, Άγιο Νικόλαο, Ρόδο, Σύμη, Χίο και Μύκονο, είναι αφιερωμένες σε δύο αμιγώς ελληνικά προϊόντα, τη Μαστίχα Χίου (16/09 και 30/09) και στο Ελληνικό Ελαιόλαδο (09/09 και 23/09). 
 
Το mastihashop, λοιπόν, θα παρουσιάσει τα προϊόντα του και θα “προκαλέσει” τους παρευρισκόμενους σε γευστικές δοκιμές. Αντίστοιχα, η GAEA, κορυφαία ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στις ελιές και τα παράγωγά της, θα συμβουλεύσει με τον πιο διαδραστικό τρόπο, το “Hot Potato Test”, για το πώς ξεχωρίζουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. 
 
Αυθεντικά ελληνικά ηδύποτα, όπως ούζο, τσίπουρο και λικέρ θα δοκιμάσουν οι επιβάτες στις κρουαζιέρες του Celestyal Olympia στις 5 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Επίδειξη των δημοφιλέστερων ποικιλιών των Ελληνικών κρασιών και “πάντρεμα” με τα αιγαιοπελαγίτικα τυριά, συνοδευόμενη από οινογευσία “μετά μουσικής” θα απολαύσουν οι επιβάτες του Celestyal Olympia που έχουν επιλέξει συγκεκριμένα τις κρουαζιέρες “Εικόνες του Αιγαίου” στις 23/09, 26/09 και 21/10. Συγχρόνως, διευρύνοντας την εμπειρία για τους επιβάτες του πλοίου, η Celestyal Cruises έχει προγραμματίσει την παρασκευή ελληνικής πίτας και ζυμαρικών στην 4ήμερη κρουαζιέρα ”Εικόνες του Αιγαίου” (19 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου), ενώ παράλληλα, ο Kρις Αθανασιάδης, chef και ιδιοκτήτης του Nice n Easy θα επιβιβαστεί στις 23 Σεπτεμβρίου για να καταπλήξει τους παρευρισκόμενους με τις δημιουργίες του. Η συγκεκριμένη σειρά θεματικών κρουαζιέρων, γίνεται σε συνεργασία με τον κ. Γ. Καλώστο, food and travel consultant.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ