Generation Y: Συνεργασία «υψηλών ταχυτήτων» μεταξύ Connecticore και STAR Channel

Μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία μεταξύ της εταιρίας Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας Connecticore και του STAR-Channel – ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ έφτασε πριν από λίγες μέρες στην υλοποίησή της, πάνω σε μια βάση υψηλών ταχυτήτων και προσδοκιών. 

Ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας, εμπιστεύτηκε τη δυναμικά ανερχόμενη εταιρία που πρωτοπορεί στον τομέα των ασύρματων δικτύων νέας γενιάς, με στόχο να επωφεληθεί από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να αγγίξει έναν καινούργιο ουρανό υπερυψηλών ταχυτήτων σύνδεσης στο διαδίκτυο. 

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας το σύγχρονο ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο που την καθιστά ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της, η Connecticore σχεδίασε και υλοποίησε απόλυτη με επιτυχία για λογαριασμό του STAR Channel μια ασύρματη σύνδεση ταχύτητας 1 Gbps! Tο σημαντικό και τεχνολογικά σύνθετο αυτό έργο, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του  εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού ανοίγοντας έναν δρόμο περεταίρω εξέλιξης, υλοποιήθηκε με επιτυχία από το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Connecticore, μέσα σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. 

Η ταχύτητα του 1 Gbps, που είναι πλέον σε θέση να εξασφαλίσει η Connecticore στους συνεργάτες της, δημιουργεί τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης σε κλάδους με απαιτήσεις υψηλών ταχυτήτων πρόσβασης στο διαδίκτυο, όπως:
  • Tηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλης εμβέλειας
  • Μονάδες ξενοδοχείων και εστιατορίων με σύστημα online κρατήσεων.
  • Digital agencies που διαχειρίζονται το performance, τα social media και τα websites ενός μεγάλου όγκου πελατών.
  • Εταιρίες πληροφορικής που χρειάζονται  ένα όσο το δυνατόν πιο γρήγορο internet για να θεμελιώσουν τη δράση τους.
  • E-shops
  • Ticket services κ.α.
Πέρα από μια «επαναστατικά» υψηλή ταχύτητα, το STAR Channel είναι πλέον σε θέση να απολαύσει όλα τα σημαντικά πλεονεκτήματα ενός ασύρματου δικτύου, όπως η ευκολία χρήσης, η φορητότητα, η ασφάλεια, η υψηλή παραγωγικότητα, η εύκολη ρύθμιση, η δυνατότητα άμεσης επέκτασης και φυσικά το χαμηλό κόστος, τόσο στην παρούσα φάση όσο και στο ενδεχόμενο μετακόμισης, αναδιάταξης ή επέκτασης γραφείων. 

Η παραπάνω συνεργασία αποτελεί ένα ακόμα κερδισμένο στοίχημα για την Connecticore, μια δυναμική εταιρία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και εφαρμόζει ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές λύσεις Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και για οργανισμούς, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Μέσα από την κάλυψη περιοχών στις οποίες δεν υπάρχουν οπτικές ίνες, την ταχύτητα υλοποίησης έργου και την ασφάλεια των δεδομένων (με 24/7 παρακολούθηση και support από μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών), η Connecticore δεν στοχεύει μονάχα στη δική της ανέλιξη. Πολύ περισσότερο, το κύριο όραμά της είναι η ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ένας πάροχος εξειδικευμένων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων. 

Η επόμενη μέρα στα ασύρματα δίκτυα υψηλών ταχυτήτων, μόλις ξεκίνησε. Ας τη ζήσουμε μαζί.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ