Generation Y: Platinum Χορηγός στο 8ο e-Business & Social Media World Conference

Πρωτοπορώντας στο Digital Marketing και χαράσσοντας νέες οδούς που ενώνουν τον κόσμο των Social Media με αυτόν του e-Business, η Generation Y – International eBusiness Experts συμμετέχει ως Platinum Χορηγός αλλά και σε επίπεδο ομιλητών, στο 8o e-Business & Social Media World Conference!

Το συνέδριο αποτελεί την πρόσμιξη δύο ξεχωριστών συνεδρίων σε ένα και θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Divani Caravel. Στόχος του είναι η εστίαση στις νέες απαιτήσεις του e-Business και του Digital Marketing και η σύσταση προτάσεων που θα οικοδομήσουν engaging εμπειρίες χρηστών, μέσα σε ένα πεδίο που ενώνει αυτούς τους δύο πόλους. Ανάμεσα στα επιφανή στελέχη που απαρτίζουν το πρόγραμμα των ομιλητών βρίσκεται και η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου.

Ο τίτλος της ομιλίας της είναι “Welcoming the new era of e-commerce: B2H”, στο πλαίσιο της οποίας θα αναφερθεί στη συλλογή δεδομένων και πώς αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν στην προσέγγιση των χρηστών, αλλά και στον τρόπο που τα personalized μηνύματα λειτουργούν καλύτερα με βάση τα διαφορετικά συμπεριφορικά χαρακτηριστικά των χρηστών, πέρα από το κλασικό A/B testing.

Η Generation Y παρακολουθεί στενά τις νέες διεθνείς τάσεις και πρωτοπορεί στην ισχυροποίηση του cross-channel, δημιουργώντας ενιαίες όσο και προσωποποιημένες εμπειρίες για τους χρήστες, ανεξαρτήτως από το σημείο με το οποίο αλληλεπιδρούν με το brand. Μια καινούρια εποχή για το e-Commerce είναι εδώ και οι δυνατότητές της διαφαίνονται ήδη συναρπαστικές.

Πηγή εικόνας: 

https://ecozen.gr/2019/09/stis-27-septemvrioy-to-rantevoy-tis-agoras-ilektronikoy/


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ