Ο CEO της Ahold Delhaize στο «σελφ σέρβις CEO Forum 2017»

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς 

Το περιοδικό σελφ σέρβις διοργανώνει για 7η χρονιά το ετήσιο φόρουμ διαλόγου ηγετικών στελεχών των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους, όπου θα συζητηθούν αναλυτικά οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος, θα δημοσιοποιηθούν προτάσεις σχετικά με τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές επιλογές και θα παρουσιαστούν νέες ιδέες και πρακτικές που απαντούν στον προβληματισμό σχετικά με τη μελλοντική εικόνα του. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν με ομιλία ή συμμετοχή σε πάνελ: Η ανώτερη διοίκηση επιχειρήσεων του οργανωμένου λιανεμπορίου και προμηθευτικών εταιρειών του κλάδου, θεσμικοί εκπρόσωποι, ειδικοί αναλυτές, διεθνείς ερευνητές και σύμβουλοι επιχειρήσεων. 

International Keynote Speaker:
 
Dick Boer, President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize

Ηγείται ενός υπερ-ομίλου με παρουσία σε τρεις ηπείρους, με δίκτυο 6.500 σημείων πώλησης και 375.000 εργαζόμενους. Στην ομιλία του θα αναφερθεί στη νέα στρατηγική του ομίλου «Better Together», στις παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου, στις αντίστοιχες πρωτοποριακές πρακτικές της αλυσίδας διεθνώς, καθώς και στη στρατηγική του ομίλου στην ελληνική αγορά, όπως υλοποιείται από την ΑΒ Βασιλόπουλος. 

On stage interview: 
 
Αντώνης Παπαδεράκης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.
 
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του ΣΕΒΤ και του ΕΣΒΕΠ. 

Κοινό συνεδρίου 
Το κοινό του συνεδρίου αποτελούν CEOs, COOs, General Managers, Sales Directors, Sales Managers, Buyers, Key Account Managers, Marketing Managers, Trade Marketing Managers, Logistics Managers, και, γενικότερα, ανώτερα στελέχη από όλα τα τμήματα που παίζουν αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών του κλάδου. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ