ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Ενημερωτικές ημερίδες για επιχειρηματική αποστολή στη Λατινική Αμερική

 

Δύο ενημερωτικές ημερίδες για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

 

Η πρώτη ημερίδα θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 20 Μαΐου, και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, (αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου – Ακαδημίας 7), στις 12:00 μ.μ. με 4:00 μ.μ., και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη, 22 Μαΐου, στο ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29), στις 4:30 μ.μ. με 7:30 μ.μ..

 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και ειδικότερα για το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, το Περού, την Ουρουγουάη, το Εκουαδόρ, τη Χιλή και την Κόστα Ρίκα.

 

Σημειώνεται ότι, η επιχειρηματική αποστολή που δρομολογείται για τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα συμπεριλάβει συνολικά τέσσερις χώρες, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Μεξικό και την Κολομβία.

 

Στο πλαίσιο των δύο εκδηλώσεων, τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν οι αγορές των ανωτέρω χωρών, καθώς και για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν, ενώ θα λάβουν γνώση για το καθεστώς διοργάνωσης της επιχειρηματικής αποστολής, κατά τη διάρκεια των οποίων θα προγραμματιστούν Β2Β επαφές με τοπικές εταιρείες.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ