ΔΕΗ: Στηρίζει την Eλληνική Oμοσπονδία Kαλαθοσφαίρισης για την ανάπτυξη του μπάσκετ 3×3

Οι δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν, με στόχο να εδραιωθεί το 3×3 στη συνείδηση των φίλων του αθλήματος, αλλά και να εξαπλωθεί στο ευρύ ελληνικό κοινό.

Την ανάπτυξη του μπάσκετ 3×3 στην Ελλάδα στηρίζει η ΔΕΗ, συμπράττοντας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης(ΕΟΚ).

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ, αναλύθηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν, με στόχο να εδραιωθεί το 3×3 στη συνείδηση των φίλων του αθλήματος, αλλά και να εξαπλωθεί στο ευρύ ελληνικό κοινό.

Οι πρωτοβουλίες της ΔΕΗ και της ΕΟΚ περιλαμβάνουν:

  • Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ, που απευθύνεται στη μαθητική κοινότητα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πραγματοποιείται σε 20 δήμους της χώρας.
  • Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball σε Σάμο, Μεγαλόπολη, Πτολεμαΐδα, Ρόδο και Άρτα.
  • Το 3×3 Master Events σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αττική, Βόλο και Καλαμάτα όπου η συμμετοχή θα είναι ανοικτή, ενώ ο νικητής, θα κερδίσει συμμετοχή σε έναν σταθμό του World Tour.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ευάγγελος Λιόλιος δήλωσε: «Το μπάσκετ 3Χ3 εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συμμετέχει με ενθουσιασμό στη διάδοσή του. Χαιρετίζω την πολύ σημαντική αυτή συνεργασία, καλωσορίζω τη ΔΕΗ στη μεγάλη οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά».

Εκπροσωπώντας τη ΔΕΗ, η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας, Σοφία Δήμτσα, ανέφερε: «Οι νέες και οι νέοι της χώρας μας έχουν ενέργεια, ταλέντο και πάθος. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να τα αναδείξουν στηρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο της ΕΟΚ. Στο 3×3 βλέπουμε την ελληνική γειτονιά, τις προοπτικές της χώρας και ένα μέλλον άθλησης, ποιότητας ζωής και αισιοδοξίας. Βλέπουμε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον».

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ