ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Πάνω από 60 B2B συναντήσεις στο 8ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

Πάνω από 60 Β2Β συναντήσεις μεταξύ 6 γερμανικών και 18 ελληνικών εταιρειών, θα λάβουν χώρα κατά τη δεύτερη ημερά του 8ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων, με τίτλο «Αειφορία–Εξωστρέφεια, “καλλιεργούν” ανάπτυξη για τα γεωργικά προϊόντα», που συνδιοργανώνεται στις 30 και 31 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και την Ελληνική Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βερολίνο.

Πιο συγκεκριμένα, οι έξι γερμανικές εταιρείες εισαγωγής, διανομής καθώς και χονδρικής και λιανικής πώλησης προϊόντων -με ισχυρή παρουσία στη γερμανική αγορά, θα διερευνήσουν τη δυνατότητα σύναψης εμπορικών συνεργασιών με Έλληνες παραγωγούς, διακινητές και τυποποιητές γεωργικών αγαθών.

Η διήμερη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Για πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ανατρέχει στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr στην ενότητα εκδηλώσεις ή να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 210 64 19 038, -025 και -018.

Χορηγοί του 8ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων είναι οι: Enterprise Greece, Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας και TÜV HELLAS.

Χορηγοί επικοινωνίας του 8ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων είναι οι: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Businessnews.gr, Retail Business, Retail Today, Agrenda, agronews.gr, ΑγροΈκφραση, ΑγροΤύπος, agrotypos.gr, Γεωργία και Κτηνοτροφία, Ύπαιθρος Χώρα και ypaithros.gr.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter  

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ