ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: 12 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της Κυβερνοασφάλειας και της Πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλονίκη

 

 

Εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK), το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει μεταξύ 22. -25.04.24 επιχειρηματική αποστολή με 12 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της Κυβερνοασφάλειας και της πολιτικής προστασίας.

 

Την Τρίτη, 23.04.2024, ώρα 09:30 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με networking session, στο Hyatt Regency Hotel στη Θεσσαλονίκη, όπου οι συμμετέχουσες εταιρίες θα παρουσιάσουν υπηρεσίες και προϊόντα με έμφαση στην πρόληψη και αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων και λύσεων για την προστασία δεδομένων καθώς και τεχνολογίες ασφάλειας για βιομηχανίες, πυροπροστασία και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

 

Προσκεκλημένοι ομιλητές από τη Γερμανία και την Ελλάδα θα πλαισιώσουν την ημερίδα με εισηγήσεις για το δυναμικό της γερμανικής αγοράς αλλά και τα δεδομένα και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

 

Τις επόμενες ημέρες (24.–25.04.24) θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μέρος σε B2B meetings με τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών.

 

Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναι δωρεάν.

 

Δείτε τα προφίλ των γερμανικών εταιρείες παρακάτω και στη σελίδα εδώ:

 

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για B2B meetings εδώ

 

Επικοινωνήστε με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ώστε να οργανώσουμε μια επίσκεψη στην εταιρία σας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Απριλίου  2024, θα έχουν διάρκεια 30-40 λεπτά και θα συνοδεύονται από συνεργάτη του Επιμελητηρίου.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ