ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Με περισσότερους από 1000 διεθνείς εκθέτες ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO 2024

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε 11-14 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας από τον διοργανωτή RX Deutschland GmbH και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Η FIBO 2024, μέσα από 10 εκθεσιακές αίθουσες και περισσότερα από 400 συνέδρια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, απέδειξε τη σημασία της βιομηχανίας της γυμναστικής για μια υγιή κοινωνία.

 

Ειδικότερα, η έκθεση κάλυψε μια πληθώρα θεμάτων γύρω από τη γυμναστική, την ευεξία και την υγεία, όπως, μεταξύ άλλων, Διατροφή & διάγνωση, Ομαδική γυμναστική, Υγιεινή διατροφή, Γυμναστική στο σπίτι, eSports, Cardio & δύναμη, Ψηφιοποίηση & τεχνολογία, Εξοπλισμός προπόνησης, σώματος & νου, Έννοιες & λύσεις για την υγεία, Προπονητικό εξοπλισμό για την υγεία, Spa & ευεξία και πολλά άλλα.

 

Στην FIBO 2024 συμμετείχαν 1.034 εκθέτες από 50 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις τους για τη γυμναστική και την υγεία σε 129.668 εμπορικούς επισκέπτες από 114 χώρες.

 

Η επόμενη διοργάνωση της FIBO πρόκειται να διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Απριλίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 018 και στο E-Mail: v.kefala@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.fibo.com.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ