ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Spielwarenmesse 2025

 

Μέχρι 31 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Παιχνιδιών, Spielwarenmesse 2025

 

Από τις 28 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2025 ανοίγει ξανά τις πύλες της, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης, η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών, Spielwarenmesse 2025, με διοργανωτή τον Εκθεσιακό Οργανισμό Spielwarenmesse eG, τον οποίο αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Ήδη ο χρόνος για δηλώσεις συμμετοχής εκθετών στη νέα διοργάνωση τρέχει, με τη σχετική προθεσμία να εκπνέει στις 31 Μαΐου.

 

Η Spielwarenmesse, αποτελώντας τον κόμβο συνάντησης για τη βιομηχανία των παιχνιδιών, δίνει την ευκαιρία σε εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις του κλάδου και να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις σχετικές αγορές. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέους σημαντικούς αγοραστές και προμηθευτές, αλλά και να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με το υπάρχον δίκτυο των συνεργατών τους.

 

Η Έκθεση καλύπτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων μέσα από 13 κατηγορίες μεταξύ των οποίων: προϊόντα lifestyle, κούκλες και λούτρινα παιχνίδια, βρεφικά και νηπιακά είδη, ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια από φυσικά υλικά, σχολικά είδη, γραφική ύλη και δημιουργικός σχεδιασμός, τεχνικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια και παιχνίδια δράσης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μοντέλα σιδηροδρόμων και μοντέλα κατασκευής, αθλητισμός και αναψυχή, και εορταστικά είδη.

 

Στη επιτυχημένη διοργάνωση του 2024, η Spielwarenmesse συγκέντρωσε 2.354 εκθέτες από 68 χώρες, με το 81% αυτών να προέρχεται από τη διεθνή κοινότητα και να παρουσιάζουν στο σύνολό τους τα προϊόντα και τις ιδέες τους σε 57.000 εμπορικούς επισκέπτες από 125 χώρες.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την Spielwarenmesse 2025 υποβάλλονται, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης: https://www.spielwarenmesse.de/en/exhibit/application/.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ