ICAP CRIF: Yψηλό Ενδιαφέρον, για το WomeninBusinessForum της ICAPCRIF – Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου (17:30-20:30)

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου (17:30-20:30) η ICAP CRIF διοργανώνει (HYBRID) το 9ο Forum Women in Business|Together to the next level”, στο ξενοδοχείο ΝJV Athens Plaza, με αντικείμενο τη Γυναικεία Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα στη σύγχρονη εποχή. Συντονίστρια της εκδήλωσης η Κατερίνα Γκαγκάκη, Επικοινωνιολόγος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους, την καθιερωμένη πλέον πρωτοβουλία της ICAP CRIF, η οποία συμπληρώνει την επιχειρηματικής της έντυπη έκδοση “Leading Women in Business”.

AGENDA (17:30-20:30)

CEO Panel

From Vision to Action. Επιτυχημένες πολιτικές και παρεμβάσεις για την ενίσχυση του Γυναικείου Κεφαλαίου στις επιχειρήσεις.

Mε συντονιστή τον Νικήτα Κωνσταντέλλο, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλουICAP CRIF και Ομιλήτριες τις κ.κ. Ελένη Βρεττού,Διευθύνουσα Σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής, Έφη Δικαστοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Wunderman Thompson, Αντιγόνη Λυμπεροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας A. E. και Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της Sephora.

Ομιλία : Μαρία Νικολέττα Μπούκα, CEO & Founder MMBS

HR & COMMUNICATIONS Panel

Διαφορετικότητα & Συμπερίληψη: Success Stories Στρατηγικών Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας.

Mε συντονίστρια την Έλενα Μαθιουδάκη, Ηuman Capital Executive Director του ομίλου ICAP CRIF και Ομιλήτριες τις κ.κ. Μαρία-Ελένη Αραμπατζή VP of Human Resources στην ΑΒ Βασιλόπουλος, Λένα Πλαΐτη, Communications Director της Παπαστράτος και Εύη Χατζηϊωάννου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου Εθνική Τράπεζα.

🎯Περισσότερες Πληροφορίες: https://bit.ly/3L9w6pq

 Για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα διενεργηθεί και διά ζώσης και δικτυακά, ενώ επίσης θα περιλαμβάνει ειδική ενότητα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (15:00-16:00) με θέμα «Ανθεκτικότητα και Προσαρμοστικότητα στη διαχείριση κρίσεων» (σε συνεργασία με τον οργανισμό «Women on Top»).

Αναμένεται να παραστούν άνω των 200 Ανώτατων και Ανώτερων Στελεχών, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το καθιερωμένο Networking Cocktail με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Διακεκριμένος Χορηγός:Tράπεζα Αττικής

Χορηγοί: La Vie En Rose, MMBS S.A., ΚΑΦΦΕ Α.Ε., Li-la-lo.

Υποστηρικτές:Giochi Preziosi, Holland & Barrett.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Nαυτεμπορική, Direction Business Network, Crisis Monitor, Δημοπρασιών και Πλειστηριασμών, dimoprasion.gr, Infowoman, Βanks.com.gr, Insurance Daily News, Ασφαλιστικό Μarketing.

Προϊοντικοί Χορηγοί: Tanqueray, Nespresso Professional.

MΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ / H ICAP CRIF, υποστηρίζει τον πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».

Ακολουθήστε το Women in Business Forum, στο Instagram!   

Women in Business Forum – Απολογισμός 2022 (video)

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα Δελτία Τύπου της ICAP CRIF

Together To The Next Level

Σχετικά με την ICAP CRIF

 Η ICAP CRIF (πρώην όμιλος εταιρειών ICAP A.E.), με μια πετυχημένη διαδρομή 59 χρόνων και παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία Βουλγαρία και Κύπρο, είναι ο κορυφαίος Όμιλος Εταιρειών στην αγορά Λύσεων Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από τον Δεκέμβριο του 2021, η ICAP A.E. εξαγοράστηκε από την CRIF, έναν κορυφαίο παγκόσμιο Οργανισμό.Μέσω 6 εταιρειών, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και λύσεων, που ομαδοποιούνται σε 5 κατηγορίες: Business Information & Credit Risk Solutions, Ratings & Analytics Services, Marketing & Sales Solutions, Technology Solutions and Advanced Analytics και Consulting Services.

Η ICAP CRIF A.E. (πρώην ICAP A.E.) είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ECAI) και από την European Securities and Markets Authority (ESMA) ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency).

Σχετικά με την CRIF

Mε 6.600 Επαγγελματίες σε 40 Χώρες σε 4 Ηπείρους και 714 εκατ. € Έσοδα, το 2022, η CRIF (www.crif.com) είναι μια παγκόσμιας εμβέλειας Εταιρεία, που ειδικεύεται σε Συστήματα Credit and Business Information, Analytics, Outsourcing και Υπηρεσίες Processing, καθώς και σε προηγμένες Ψηφιακές Λύσεις για Credit και Open Banking.

 Η CRIF συνδυάζει την ευφυΐα των Ανθρώπων της, τις προηγμένες Τεχνολογίες της και τις Ψηφιακές της Καινοτομίες, για να προσφέρει λύσεις υψηλής αξίας στους παγκόσμιους πελάτες της, που είναι πάνω από 10.500 Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, 600 Ασφαλιστικές Εταιρείες, 82.000 Επιχειρήσεις και 1.000.000 Καταναλωτές.

Η CRIF περιλαμβάνεται στον IDC FinTech Ranking Top 100, ως μια εκ των κορυφαίων παγκόσμιων παρόχων Τεχνολογικών Λύσεων στον Χρηματοπιστωτικό Κλάδο και από το 2019 ολοκλήρωσε την αναγνώρισή της ως Account Information Service Provider (AISP) σε 31 Ευρωπαϊκές χώρες.

Γραφείο Τύπου ICAP CRIF
Φρατζέσκα Σιδερή, Senior Manager, Communications

e-mail: pr@icapcrif.com |T: 210 7200 495 |M: 693 673 5 143

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ