Beiersdorf: H HQ MEDIA δημιουργεί για λογαριασμό της NIVEA

Η HQ media μέλος της Politis Group σε συνεργασία με τη WAVEMAKER, για λογαριασμό της BEIERSDORF παρουσίασαν στο Αθηναϊκό κοινό το προϊόν που αποδεικνύει πώς η νεότητα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής…

Με αφορμή, λοιπόν, την συνεργασία σταθμό της Νο 1 μάρκας περιποίησης προσώπου με την Monica Belucci, σύμβολο αυθεντικής και διαχρονικής ομορφιάς και το επαναλανσάρισμα του προϊόντος NIVEA Hyaluron Cellular Filler δημιουργήθηκαν 2 εντυπωσιακά wrap bus shelters σε πολύ κεντρικά και στρατηγικά σημεία του Δήμου της Αθήνας.

Η HQ media συνεχίζει να αλλάζει την αισθητική της πόλης υλοποιώντας πρωτοποριακές ενέργειες. Αυτή τη φορά δημιούργησε και τοποθέτησε 3D print ομοιώματα της συσκευασίας του NIVEA Hyaluron Cellular Filler σε διαφημιστικά panel των στεγάστρων στάσεων λεωφορείων του κέντρου της Αθήνας.

Τα 2 φωτιζόμενα στέγαστρα, ένα επί της οδού Πανεπιστημίου απέναντι από το πολυκατάστημα ATTICA και το άλλο στη πλατεία Κλαυθμώνος, αποτέλεσαν στολίδια για την Αθήνα συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο επαναλανσάρισμα του Hyaluron Cellular Filler!!!!

Η ενέργεια ξεκίνησε στις αρχές Ιούνιου και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Πηγή: Business Today

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ