Νέο μεγάλο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Ηλιούπολη!

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου οργανικής ανάπτυξης για το 2011, προχώρησε στην ενοικίαση ενός ακόμα ακινήτου στην Ηλιούπολη Αττικής, στο οποίο κατά το παρελθόν στεγάζονταν κατάστημα της εταιρείας ΚΟΚΩΣΗΣ ΑΕΓΕ.

Το κατάστημα, που λειτουργεί ήδη από τις 3 Αυγούστου 2011, με τα σήματα του ομίλου ΑΒ, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Παπανδρέου 33 και διαθέτει χώρο πώλησης 3.285 τ.μ. κατανεμημένο σε τέσσερα (4) επίπεδα με 10 ταμεία.  Αποτελεί το 8ο MEGA κατάστημα της Εταιρείας και πρόκειται να ανακαινισθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της ΑΒ στα μέσα του 2012.

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα πιστός στις αξίες του και αντιμετωπίζοντας το κοινωνικό σύνολο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, επαναπροσέλαβε όσους από τους υπαλλήλους εργάζονταν στο κατάστημα και το επιθυμούσαν, προσφέροντας τους το πλεονέκτημα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους στην προηγούμενη εταιρεία. Ο Όμιλος καλωσορίζει τους εργαζόμενους αυτούς, 65 άτομα, που συνιστούν πλέον το υπάρχον προσωπικό του καταστήματος, στην ευρύτερη ΑΒτική οικογένεια των 10.000, περίπου, υπαλλήλων!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ