Υποβολή Υποψηφιοτήτων για τον «Quality Leader of the Year» 2012

Γενικό Πληροφοριακό Υλικό
Το ετήσιο βραβείο «Quality Leader of the Year» προκηρύχθηκε για πρώτη φορά από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΔΕ το 2002. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε εξ’ αρχής αποφασίζεται κάθε χρόνο η επαναπροκήρυξή του.

Ο Quality Leader of the Year είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από τον European Organisation for Quality (EOQ). Βάσει συγκεκριμένης διαδικασίας ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leader of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Η ΕΕΔΕ, ως Full Member Organisation (FMO) του EOQ, προκηρύσσει αυτό το βραβείο απευθυνόμενη σε Έλληνες managers.

Κατά τον EOQ «a Quality Leader is a Leader in an organisation having succeeded in moving the organisation to success for the different stakeholder through his leadership and through the change and Quality Processes he has implemented directly through his team». / «Ο Quality Leader κατέχει ηγετική θέση σε έναν οργανισμό, τον οποίο κατευθύνει στην επιτυχία για καθεμία από τις διαφορετικές κατηγορίες συμμετόχων (stakeholders). Η επιτυχία αυτή κατακτάται χάρη στην ηγεσία του αλλά και βάσει των αλλαγών και των διαδικασιών Ποιότητας που εφαρμόζει μέσω της ομάδας που διοικεί άμεσα».

Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality manager) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Η ιδιότητα του μέλους της ΕΕΔΕ δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του Βραβείου.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα:
  • Το έντυπο υποβολής υποψηφιοτήτων 2012.
  • Το ενημερωτικό έντυπο για τη διαδικασία αξιολόγησης.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ