Διοικητικές αλλαγές στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώνει ότι ο  Γ. Κυρίτσης, COO της εταιρίας από το Μάιο του 2011 μέχρι σήμερα, μετακινείται αναλαμβάνοντας από τις 15 Ιουλίου 2013 καθήκοντα COO – Delhaize Σερβίας, Βοσνίας & Ερζεγοβίνης και Μαυροβούνιου. Η συμβολή του στην υψηλού επιπέδου απόδοση της ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες ήταν καθοριστική. 

Οι γεμάτο προκλήσεις αλλά και ιδιαίτερης σπουδαιότητας αγορές της Σερβίας, Βοσνίας & Ερζεγοβίνης και Μαυροβούνιου δημιούργησαν την ανάγκη μεταφοράς αυτής  της  εμπειρίας, στρατηγικής σκέψης αλλά  και ηγετικών ικανοτήτων  που επέδειξε στο δύσκολο ελληνικό τοπίο.

Ο Γ. Κυρίτσης αναφέρεται στον Κ. Μαχαίρα, CEO Νοτιανατολικής Ευρώπης και Ασίας και Executive Vice President του Delhaize Group

Διαδεχόμενος τον Γιάννη Κυρίτση,  ο Λεωνίδας Βρεττάκος αναλαμβάνει από τις 15 Ιουλίου τη θέση του Chief Operating Officer (COO) της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον χώρο του Retail και των Πωλήσεων, το 1990 στην εταιρεία CONTINENT HELLAS. Το 1997 προσελήφθη στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή Αγορών  και το 1998  προήχθη στη θέση του  Εκτελεστικού Εμπορικού Διευθυντή και μέλους του Steering Committee. Στην θέση αυτή παρέμεινε μέχρι και 30/11/2007 και στη συνέχεια ανέλαβε Εκτελεστικός Διευθυντής Επιχ. Ανάπτυξης, Στρατηγικής & Marketing. Τον Ιούλιο του 2011 προήχθη σε  Senior Vice President, ΝΑ Ευρώπης  υπεύθυνος Strategy, Marketing & Business Development, θέση που κατείχε έως σήμερα. Ο Λεωνίδας Βρεττάκος είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε όλες τις λειτουργίες του Retail  και έχει συμβάλλει σημαντικά  τα τελευταία 16 χρόνια στην εξέλιξη της ΑΒ.

Γεννημένος  το 1963, είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις, κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Ο Λ. Βρεττάκος αναφέρεται στον Κ. Μαχαίρα, CEO Νοτιανατολικής Ευρώπης και Ασίας και Executive Vice President του Delhaize Group.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ