Σπουδαία Διάκριση της ΑΒ Βασιλόπουλος στα Social Media Awards

H AB τιμήθηκε με Bronze βραβείο στην κατηγορία
«Καλύτερη Εφαρμογή στο Facebook» 

Καινοτομώντας και παρουσιάζοντας συνεχώς νέες και πρωτότυπες ιδέες η ΑΒ Βασιλόπουλος κατάφερε και πάλι να κάνει τη διαφορά.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η εταιρεία απέσπασε το βραβείο Bronze στο πλαίσιο των «Social Media Awards 2013» για την εφαρμογή της «Το Αρνί της ΑΒ επιστρέφει» την οποία επιμελήθηκε και υλοποίησε η εταιρεία XPLAIN.

Το βραβείο ήρθε στην κατηγορία «Best Facebook Application» (Καλύτερη Εφαρμογή στο Facebook) και αφορά την αγαπημένη εφαρμογή που το περασμένο Πάσχα κάλεσε τους καταναλωτές και φίλους της ΑΒ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο να ανακαλύψουν το κρυμμένο αρνί μέσα σε μια ψηφιακή εξομοίωση του καταστήματος. Με χιούμορ, φρεσκάδα και δημιουργικότητα οι άνθρωποι της εταιρείας XPLAIN που διαχειρίζονται την ψηφιακή παρουσία της ΑΒ Βασιλόπουλος, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή που όχι μόνο αντικατοπτρίζει τις αξίες και την προσωπικότητα της αλυσίδας αλλά τελικά τα κατάφερε και είχε μια εξαιρετικά θερμή υποδοχή από τους χρήστες και καταναλωτές.

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται για να επιβεβαιώσει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να προσφέρει νέες εμπειρίες και φρέσκιες ιδέες σε όλους τους καταναλωτές που ψάχνουν κάτι καινούριο ενώ ταυτόχρονα είναι και το εφαλτήριο για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ