Νέα Οργανωτική Δομή για τη Schneider Electric Ελλάδος

Η Schneider Electric Ελλάδος ανακοίνωσε οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες εφαρμόζονται από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Πιο συγκεκριμένα
, ο κ. Σπύρος Ράπτης, Εμπορικός Διευθυντής του Τομέα Ισχύος & Υποδομών, είναι πλέον υπεύθυνος για τους Τομείς της Ενέργειας και της Βιομηχανίας και για τα κανάλια πελατείας των κατασκευαστών πινάκων, system integrators, OEMs, εργολάβων και τελικών πελατών. Ο κ. Θεόδωρος Λοβέρδος, Εμπορικός Διευθυντής του Δικτύου Διανομής και του Τομέα LifeSpace, είναι πλέον υπεύθυνος για το νέο Τομέα Partner Business και πιο συγκεκριμένα τα τμήματα Retail, Building και Eco Business, το Δίκτυο Διανομής καθώς και την περαιτέρω Ψηφιοποίηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Επιπλέον, ο κ. Γιώργος Δριτσάνος, αναλαμβάνει το Τμήμα Υπηρεσιών (Field Services) της Schneider Electric, ενώ εξακολουθεί να είναι επικεφαλής και του Τομέα IT της εταιρείας (APC by Schneider Electric).

Η κ. Λίνα Χατζηνικολέτου αναλαμβάνει από την 1η Φεβρουαρίου το ρόλο του Sales Operation Senior Manager για την Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και τη θέση της ως Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών & Ποιότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Σταματόπουλος (πρώην Εμπορικός Διευθυντής του Τομέα Βιομηχανίας).

Τέλος, ο κ. Λάμπης Κουτσολιούτσος και η κ. Μαρία Δήμα παραμένουν υπεύθυνοι για τα τμήματα Οικονομικών και Ανθρωπίνου Δυναμικού αντίστοιχα για τις χώρες τις Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την Ελλάδα, ενώ ο κ. Δημήτρης Μάρκοβιτς παραμένει υπεύθυνος για το Τμήμα των Έργων της εταιρείας.

Σχετικά με τις νέες οργανωτικές αλλαγές, ο κ. Marc Pelletier, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Schneider Electric Ελλάδος, αλλά και Υπεύθυνος για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη δήλωσε σχετικά: «Oι αλλαγές στη διοίκηση της εταιρείας στοχεύουν στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Schneider Electric στην ελληνική αγορά, στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας καθώς και στην επίτευξη των στόχων μας για τη βέλτιστη αξιοποίηση της ενέργειας από νοικοκυριά και επιχειρήσεις».


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ