Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», δηλώνοντας αρωγός στο σπουδαίο έργο του.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο σκάουτερ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Νίκος Βαμβακούλας, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλης Τοκάκης και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων,κα. Κατερίνα Μυλωνά. Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα παιδιά, με τον κ. Τοκάκη να παραδίδει μαζί με τον κ. Βαμβακούλα το χρηματικό ποσό που θα ενισχύσει την προσπάθεια του ιδρύματος, τονίζοντας:

«Ο Πρόεδρός μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι κοντά σας. Για αυτό το λόγο είμαστε σήμερα εδώ. Αναγνωρίζουμε τη δουλειά που κάνετε με τα παιδιά που χρειάζονται ειδική φροντίδα και σας στηρίζουμε προσφέροντάς σας οικονομική βοήθεια, προκειμένου να μπορέσετε να συνεχίσετε απρόσκοπτα το έργο σας. Ο Ολυμπιακός δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην κοινωνία με μια σειρά πρωτοβουλιών. Ξεχωρίζει η σημαντική συνεργασία με τη UNICEF προκειμένου να εμβολιαστούν 50 χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο στο πλαίσιο του προγράμματος για τον εμβολιασμό όλων των παιδιών. Είμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είμαστε κοντά σας και θα είμαστε και στο μέλλον. Καλή δύναμη στο έργο σας».

O Πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου, κ. Νίκος Ανυφαντής, ευχαρίστησε θερμά τον Ολυμπιακό για τη βοήθειά του, τονίζοντας ότι «τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον δικό μας… πρωταθλητισμό».

Η αντιπροσωπεία του συλλόγου ξεναγήθηκε στους χώρους που φιλοξενούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, βλέποντάς τα… εν δράσει να κάνουν χειροτεχνίες, κεραμικές κατασκευές, κοσμήματα και να εκπαιδεύονται σε υπολογιστές.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ