Ο Όμιλος Μυτιληναίος στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Ο Όμιλος Μυτιληναίος εισέρχεται στην λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia, 100% θυγατρική του Ομίλου. Στόχος της νέας εταιρείας είναι να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών με ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση της Protergia «με μια φιλοσοφία η οποία στηρίζεται σε ανταγωνιστικές χρεώσεις, ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης, μηνιαίο λογαριασμό και επιβράβευση των πελατών, η Protergia κάνει καθημερινότητα το μήνυμά της, “Δίνουμε ενέργεια στις δικές σου ανάγκες”».

Στο website της εταιρείας www.protergia.gr ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Protergia στο 18311, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, αλλά και να βρουν απαντήσεις σε τυχόν απορίες.

Η Protergia διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 10% της συνολικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η εταιρεία διαθέτει βαθειά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις. Η Protergia συγκεντρώνει τη διαχείριση όλων των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων του Ομίλου Μυτιληναίου, που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Πηγή: BusinessNews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ