Ελληνική παρουσία στην IFAT EURASIA 2015

Είκοσι άτομα, μεταξύ αυτών δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι δήμων, γενικοί γραμματείς, στελέχη Επιμελητηρίων και εκπρόσωποι εταιριών ύδρευσης και αποχέτευσης συμμετείχαν στην ελληνική ομαδική εμπορική αποστολή που οργάνωσε τον Απρίλιο, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, για την 1η Διεθνή Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Πόλης, IFAT EURASIA, στην Άγκυρα Τουρκίας.

Την ομάδα των Ελλήνων υποδέχθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Congresium International Convention & Exhibition Centre Ankara ο Dr. Wolf-Dietrich Müller, Executive Director of Capital Goods Shows του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου. Εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου συνόδευσε την εμπορική αποστολή, ξεναγώντας την στους χώρους της έκθεσης και σε μεμονωμένα περίπτερα. Η αποστολή δεν παρέλειψε να επισκεφθεί στα περίπτερά τους, τους Έλληνες εκθέτες, που ήταν οι πρέσβεις της Ελλάδας στην Άγκυρα: RAM EUROPE, FERI – TRI, POLYECO και SABO.

Η 1η IFAT EURASIA, η οποία διοργανώθηκε από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με σκοπό να διευρυνθεί το διεθνές δίκτυο των εκθέσεων, αλλά και να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για την περιβαλλοντική τεχνολογία σε μια πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη αγορά, όπως η Τουρκία, παρουσίασε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, καλωσορίζοντας 243 επιχειρήσεις – εκθέτες από 19 χώρες του κόσμου και 11.000 ενδιαφερόμενους. Το 62% των εκθετών ήταν από χώρες εκτός Τουρκίας, μεταξύ αυτών και οι τέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενημερώνει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες, να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.ifat-eurasia.com. Η επόμενη IFAT EURASIA πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα, τον Απρίλιο του 2017.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ