Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στην εικονική εμπορική έκθεση AgroFoodTech 2015

Με δεκαεννιά περίπτερα εταιριών του κλάδου διατροφικών και αγροτικών μηχανημάτων συμμετείχε η Ελλάδα στην εικονική εμπορική έκθεση AgroFoodTech, που ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου, και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου e-F+TN, e-Fairs and Trade Networking / Εικονικές Εκθέσεις και Εμπορική Δικτύωση, του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας.

Πρόκειται για τις εταιρίες: ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, & ΣΙΑ Ο.Ε., ΙΝΟΚΑΤ Ε.Π.Ε., Α & Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. – TIGER PLAST SA, ΚΟΥΡΑΤΖΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ – ΣΧΟΙΝΑΣ Χ. & ΣΙΑ ΟΕ, Γ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Ε.Π.Ε., ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΟΣ, BALKAN SEC Ι. ΣΠ. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Φ. ΤΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΙΑ E.E., και ΧΡΥΣΑΦΗΣ Β. ΧΡΥΣΑΦΗΣ.

Η AgroFoodTech ήταν η 2η εικονική έκθεση του επιδοτούμενου έργου με δύο ενότητες την AgroTech και FoodTech, στις οποίες συνολικά συμμετείχαν 106 εκθέτες από τις 5 χώρες, που βρίσκονται στην ομάδα εταίρων του έργου.

Η εικονική εκθεσιακή πλατφόρμα συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Γεωργία, η Τουρκία, η Μολδαβία, η Ζουαζιλάνδη, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία και το Ουζμπεκιστάν.

Το εν λόγω έργο έχει σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών μέσω εικονικών διαδικτυακών εκθέσεων, μεταξύ των χωρών της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας και με ευρύτερη προβολή στην Ευρώπη. H συμμετοχή των εταιριών – εκθετών και επισκεπτών είναι δωρεάν, και γίνεται με απλή διαδικασία, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα.

Η έκθεση AgroFoodTech 2015 διέθετε επίσης και φυσικό περίπτερο στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης IDMA Μηχανημάτων και Τεχνολογιών Σιτηρών, στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Σακάριας Τουρκίας – εταίρος του έργου e-F+TN. Στο περίπτερο προβάλλονταν η έκθεση και οι εικονικοί εκθέτες με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο:



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ